Hledáme domov víle Morganě, Dárečkovi, Sally a Helence

Dáreček

Prima Mazlíček: Inzerce 6. díl

Hledáme domovy jedné krásné psí slečně, psímu divochovi a umazlené kočičce. Všichni jsou vykastrovaní, ošetřeni, očkovaní a připravení na nový pelíšek.

Morgana hledá domov

Morgana je odhadem osm let stará dáma, kříženec špicoidního typu, něžná, jemná kráska, bojí se lidských doteků, prudkých pohybů a spousty dalších věcí, které si jen může člověk představit. Krůček po krůčku otevírá své srdce, jde si pro pohlazení, učí se na vodítku, učí se být ve společnosti člověka a jde jí to skvěle. Věříme, že bude úžasným mazlivým společníkem, nejvděčnější psí bytostí na světě.

Morgana je kompletně očkovaná, ošetřená proti vnějším i vnitřním parazitům a označená mikročipem. Její srst roky nikdo nečesal, bude chvíli trvat, než se dá do pořádku. Zoubky má vyčištěné, ty, které nešly zachránit, jsme nechali vytrhnout. Dobrá polovina jí jich však zbyla. Jinak ji přes její věk vůbec nic netrápí. Moc si chce urvat ze života ještě pořádný kus.

Morgana by si přála žít v rodinném domku, u páníčků doma s přístupem na zahradu. Neumí chodit na vodítku a nejraději si sama pobíhá. Ve zkušených rukách by se pravděpodobně naučila žít i v bytě. Hodí se do klidného prostředí, bez malých dětí a velkého ruchu.

Kontakt:

Útulek Tábor pro psy a kočky

Vápenná strouha, Tábor 390 02

773 791 322

utulek@tstabor.cz

Dáreček hledá domov

Dáreček je klidny starší pejsek (9 let starý), co by si konečně zasloužil poznat, co to je rodina a teplo domova. Dosud sloužil lidem jako „živý alarm“ zavřený v kotci. Teď konečně dostal šanci na nový život. Je vděčný za každý kontakt s člověkem, velmi hodný, vhodný i k dětem, malým i velkým. Dáreček vychází s ostatními pejsky, věříme, že by si zvykl i na kočičky. Je kastrovaný. Vzhledem k věku by pro něj byl vhodnější domov s minimem schodů nebo úplně bez nich, jelikož unést ho už není sranda. Potřebuje být v teple uvnitř, je čistotný. Nepředstavujte si ho jako sotva lezoucího stařečka, pořád má dost elánu a zvládá kratší procházky, ze kterých má velkou radost a konečně během nich nasává všechny pachy a vjemy okolního prostředí, což mu bylo dosud odepřeno. Do adopce odejde kastrovaný, očkovaný, očipovaný, odčervený, odblešený, na základě podpisu adopční smlouvy a uhrazení příspěvku na péči.

Kontakt:

Útulek Anidef Žim

Žim 59, 415 01 Žim

736 769 601

anidef.utulek@gmail.com

Sally hledá domov

Sally je odhadem asi dvouletá vítací kočička. Běží člověku naproti a miluje jeho společnost. Má ráda spaní v posteli s člověkem, někdy i pod peřinou. Při hlazení usíná do 5 minut. Sally miluje hraní se všemi možnými hračkami, ale úplně nejvíc ji baví honičky z pokoje do pokoje a k tomu by se hodil stejně mladý kočičí kámoš. Je to ale spořádaná holka, škrábe jen škrabadlo, nikoliv skříně, vzorně chodí i do záchodu. Potřebuje ještě celkově zesílit, nabrat svalovou hmotu. Je vhodná pouze do bytu, venku se bojí.

Helenka

Helenka je asi tříletá kočička, byla přijata od Městské policie z Písku. Nejspíš ji srazilo auto, měla hematomy po těle a vykloubenou zadní nožičku. Čekala ji operace, ale nakonec se jí vyhnula. Helenka je velký mazel, ale zároveň i pěkná dračice, vhodná do bytu – nejlépe jako jedináček.

Kontakt:

Obě kočičky se nacházejí v organizaci Kočka v srdci

Jitka Černá

605 788 750

Hosín 58

Hluboká nad Vltavou, 373 41

kockavsrdci@seznam.cz

CHCETE VYHRÁT PLNOU MISKU DOBROT SESTAVENOU PRO VAŠEHO MAZLÍČKA NA MÍRU? PAK SI NENECHTE UJÍT NAŠI SOUTĚŽ S VÝROBCEM KRMIV ZNAČKY YOGGIES!

Naši zvířecí parťáci jsou zkrátka gurmáni každým coulem! 😅 Proto jsme si pro vás spolu s Yoggies - zdravá krmiva pro...

Posted by Prima Mazlíček on Saturday, October 2, 2021

Tagy: