Hledáme domovy třem bojovníkům: Snížkovi, Knedle a Balůovi

Knedla

Prima Mazlíček: Inzerce Knedla, Balů a Snížek

Všichni tři si prošli peklem a všichni tři si své místo na zemi vybojovali. Jsou to zachránění chlupáči, na které se usmálo štěstí díky organizacím, které zachraňují a neváhají pomoci zvířeti, nad kterým ostatní už zlomili hůl.

Knedlička hledá domov

Příběh Knedličky od nás znáte. Psali jsme o ní v souvislosti s operací, kterou provedli veterináři v Torontu. Tehdy o vytvoření plastického konečníku u kočky psal celý svět a přitom v Česku byla tato operace provedena daleko dříve a na daleko mladší kočičce. A tou hrdinkou je právě Knedlička. Dnes hledá domov.

Tato velmi kontaktní princezna hledá svůj domov. Nemá problém s kočkami, pejsky, dětmi ani jinými zvířaty. Knedle je naprosto úžasná, pohodová kočka, která sice zezačátku na nováčky syčí, ale jakmile se rozkouká, je to zase ten veselý knedlík, který se vlní při každém kroku, a člověk ji prostě musí pozlobit chycením za špíček, protože je tak roztomilá!

Knedlička musí v cca dvou letech podstoupit plastiku nosní přepážky, aby se jí lépe dýchalo. Tuto operaci bude mít kompletně hrazenou na klinice v Nuslích a její podstoupení je podmínkou adopce. Knedle je vhodná POUZE do bytu se zabezpečenými okny a balkónem či baráčku s bezpečnou voliérou.

V té samé organizaci se nachází i Snížek

Snížek je asi čtyř- až pětiletý kocourek. Přišel do organizace s nefunkčním střevem, prodělal velmi náročnou operaci. Teď už je v pořádku, potřebuje dostávat dietní granule a kvalitní kapsičky. Je to klidný kocour, kterému nevadí psi ani kočky, ale jejich přítomnost nevyhledává. Je vhodný do klidné domácnosti, nejlépe bytu se zabezpečeným balkónem nebo domečku bez přístupu ven či s voliérou.

Kontakt:

Destiny Pet

Tereza Peřinová

607 604 654

info@destinypet.cz

Máme i psího zástupce

Balů je dvouletý šarpej, ve štěněcím věku bohužel zanedbaný. Ze začátku si neuměl ani hrát. Přišel se spoustou zdravotních problémů. Kvůli alergii je nutné ho krmit jen určitým druhem masa. Vhodný k druhému pejskovi, nejlépe šarpeji. Majitel by měl znát tuto rasu. Je očkovaný, čipovaný a kastrovaný a těší se do nového domova. Momentálně se nachází u dočasné tety v Pardubicích.

Kontakt:

Šarpej v nouzi

Kristina Wurstová

604 252 399

sarpejvnouzi@seznam.cz

Soutěžte s námi a sponzorem pořadu, značkou krmiv Nativia, o skvělé ceny!

NA CO ČEKÁŠ?! JEŠTĚ SE TAM NĚCO VLEZE!! 🤤🤤🤤 Kvůli plné misce kvalitních dobrot dokážou naši psí parťáci nemožné na...

Posted by Prima Mazlíček on Saturday, September 4, 2021

Tagy: