Honem, nebo ho zabiju. Žena našla přítele v posteli se 7letou dcerou, srazila ho autem

Kolem jedné hodiny ráno volala žena v americkém Texasu na policii kvůli tomu, že našla svého přítele nahého v posteli s její 7letou dcerou. Prosila, aby si strážci zákona pospíšili, nebo ho zabije. Muž se dal na útěk, a tak ho žena, i se svou dcerou v autě, začala pronásledovat. Nakonec ho vozem srazila, tvrdí však, že jí před auto sám vběhl.

K dramatickému incidentu došlo v srpnu minulého roku, vyšetřovatelé k němu však byli podle médií v Texasu přiděleni až letos v březnu. Podle policejní zprávy žena 8. srpna kolem jedné hodiny ranní zavolala na policii s tím, že našla svého přítele v posteli se svou 7letou dcerou. Muž byl nahý.

Jméno muže je v policejní zprávě uvedeno jako Delmer Orlando Ortiz Licona. Ve vazební věznici v okrese Lubbock v Texasu je však jeho jméno uvedeno jako Orlando Delmer-Ortiz, uvádí web KCBD. Žena měla prostřednictvím tísňové linky žádat, aby k ní přijela policejní hlídka.

„Během hovoru údajně začala křičet: ‚Co jí to děláš?‘,“ popisuje web The Sun. Poté začala úpěnlivě prosit, aby si strážci zákona pospíšili. „Prosím, pospěšte si, utíká pryč. Prosím, honem,“ pokračovala. Když se jí dispečer, se kterým po celou dobu komunikovala, zeptal, zda se jedná o jejího přítele, odvětila: „Měl jím být. Pospěšte si, nebo ho zabiju. Já ho ku*va zabiju.“

Skočil mi přímo před auto

V jednu chvíli dispečer slyšel, jak matka své dceři říká, aby si nastoupila do auta. Zeptal se proto, zda je dívka v pořádku. „Ano, domů jsem se dostala právě včas,“ pokračovala žena s tím, že svého přítele začala pronásledovat ve voze. Následoval náraz a dívčin pláč.

„Prosím, zavolejte záchranku,“ požádala žena dispečera. Vysvětlila mu, že před její vůz měl vběhnout pronásledovaný přítel. „Skočil mi přímo před auto,“ zopakovala žena dvakrát a hovor se přerušil. Ačkoliv se snažil dispečer ženě znovu dovolat, už se mu to nepodařilo.

Policie poté telefonicky kontaktovala přítele ženy, uvedla místní pobočka ABC KAMC. Vyšetřovateli údajně řekl, že je nevinný a nic špatného neudělal. Na předvolání na stanici však nereagoval. Začátkem května na něj byl proto vydán zatykač. Čelí obvinění ze sexuálního napadení dítěte s přitěžujícími okolnostmi. Podle úřadů byl umístěn do vazební věznice v Lubbocku.

Tagy: