Hororové běsnění v kině: Američan v blond paruce pobodal čtyři dívky. Hlasitě se při tom smál

Američan v paruce pobodal v kině několik dívek.

Američan v paruce pobodal v kině několik dívek

Šestadvacetiletý Američan v blond paruce pobodal v kině ve státě Massachusetts několik dívek. Z místa poté utekl, odjel do sousedního města a útočil dál. Policie ho dopadla až během honičky, při níž se svým autem havaroval. Údajně jde o Jareda Ravizzu, syna majitele psychiatrické léčebny, kterého na sociálních sítích sleduje 200 tisíc lidí. O incidentu informovala americká CNN.

Scéna jako z hororu – muž s blonďatou parukou vešel do kinosálu, kde seděly se svou kamarádkou tři sestry a čekaly na začátek filmu. Mladík si sedl do řady za nimi, vytáhl nůž a začal do nich bodat. Hlasitě se přitom smál.

ČTĚTE TAKÉ: V 37 letech zemřel známý herec. Zloděje si spletl s odtahovkou, hrál v Myšlenkách zločince

„Moje nejstarší dcera se pro něco naklonila a on ji bodl do zad, druhou dceru bodl do horní části hrudníku a poslední dceru do ruky. A pak dostal i jejich kamarádku a utekl,“ popsala pro CNN matka tří pobodaných dívek Lisa Dembowski.

Lidé z kina začali utíkat pryč, mezitím na místo přijela záchranka, která dívky ve věku mezi devíti a 17 lety odvezla do nemocnice.

„Bylo to tak srdcervoucí, když jsem viděl ty děti, jak sestupují ze schodů a jen pláčou. Vypadalo to, jako kdyby šly z hororu, nikoliv z dětského filmu,“ uvedl svědek Matteo Rojas.

Žádná ze zraněných dívek není ohrožena na životě. Podle matky ale utrpěla jejich psychika. „Jsou vyděšené, jak se mohlo něco takového stát, když šly jen v sobotu večer do kina,“ uvedla.

Tím ovšem řádění muže v paruce podle policie neskončilo. Šestadvacetiletý Jared Ravizza odjel do jiného města, kde pobodal několik lidí ve fastfoodu McDonald's. V tu chvíli mu už ale policie byla na stopě a začala pronásledovat jeho auto. Během honičky Ravizza havaroval.

„Měl na sobě nadměrně velký kabát a sluneční brýle,“ popsal zaměstnanec kina Nathe Louis. Podle webu NBC Boston se Ravizza do kina dostal bez lístku.

Mladého útočníka a milionáře, který je synem majitele psychiatrické léčebny, sleduje na sociálních sítích přes 200 tisíc lidí. Tvrdí o sobě, že je filantrop a model, který touží v lidech probouzet to nejlepší tím nejkrásnějším způsobem. Už v dubnu měl ale potíže s policií kvůli vandalismu a napadení svého otce. Nyní čeká ve vazbě na soud.

Mimo popsaných útoků je Ravizza podezřelý také z vraždy. Podle zpravodajství CBS News ho policie spojuje se smrtí sedmdesátiletého Bruce Feldmana, ke které došlo jen pár hodin před jeho krvavým běsněním.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Matky prodávaly dcery pedofilovi z Mostecka, zneužívání se samy účastnily. Z detailů mrazí

Tagy: