V 37 letech zemřel známý herec: Zloděje si spletl s odtahovkou, hrál v Myšlenkách zločince

Ve věku pouhých 37 let zemřela hvězda seriálu General Hospital Johnny Wactor. Herce podle informací magazínu TMZ Wactora zastřelil zloděj, který mu v sobotu brzy ráno v centru Los Angeles společně s dalšími dvěma kumpány kradl auto. Wactor přitom vůbec netušil, že se jedná o zloděje, věřil, že mu vůz odtahují, napsal deník Daily Mail.

Herec Johnny Wactor se vracel k autu, které zaparkoval v centru Los Angeles, zhruba dva bloky od místa, kde se sešel se svou kolegyní.

ČTĚTE TAKÉ: Zemřela dětská hvězda ze zlaté éry Hollywoodu. Hickman zářil po boku Fondy, randil s Taylorovou

Při návratu k autu si hvězda seriálu General Hospital všimla tří mužů poblíž svého auta. Herec se nejprve domníval, že mu chtějí odtáhnout auto, uvedl britský deník Daily Mail. Jednalo se ovšem o zloděje, kteří se snažili odcizit jeho vůz.

Auto se jim nakonec podařilo ukrást, předtím ale jeden z maskovaných zlodějů nemilosrdně popravil Wactora. Když herec zjistil, že mu maskovaní kriminálníci chtějí odcizit vůz, nijak se jim nebránil, ale stejně ho zastřelili a odjeli, citovala pro magazín TMZ zdrcená matka Scarlett závěry policie.

Mladší bratr Wactora Grant potvrdil Daily Mailu, že lupič střelil herce do hrudníku.

Podle informací policie na místo činu přispěchali záchranáři krátce po třetí hodině ranní. Bohužel Wactor při střelbě utrpěl zranění neslučitelná se životem a v nemocnici ho zdravotníci prohlásili za mrtvého. Policie zatím neposkytla popis podezřelých. Maskovaní zloději tak zůstávají na svobodě.

Johnny Wactor se nejvíce proslavil mezi lety 2020 až 2022, kdy se objevil ve více než 160 epizodách seriálu General Hospital jako Brando Corbin. Čeští diváci ho mohli zaznamenat také v seriálech jako jsou například Myšlenky zločince či Námořní vyšetřovací služba.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Jan Kačer podepsal osudový revers. Nemocnici opustil navzdory nesouhlasu lékařů

Tagy: