Hrát hry a vydělávat u toho kryptoměny? Pořad CNN Prima Gaming vám přiblíží fenomén NFT

V NFT hře Axie Infinity si mohou hráči vydělat kryptoměny.

CNN Prima Gaming 29.10.2022

NFT, blockchain, Axie Infinity. Že vám tato slova nic neříkají? Nedivíme se – svět kryptoměn je v mnoha ohledech složitý a nepřehledný, v kombinaci s videohrami to platí dvojnásob. V pořadu CNN Prima Gaming vás s některými základními pojmy seznámíme. Víkendovou herní relaci můžete sledovat každou sobotu ve 22:40 na stanici CNN Prima NEWS a na webu cnnprima.cz.

Kryptoměny se několik let probíjí do virtuálního prostoru i přes velkou nelibost samotných hráčů. Technologie se už provázaly natolik, že v současnosti není problém pouhým hraním vydělávat bitcoiny či ethereum.

Nabídka „kryptoměnových titulů“ ale prozatím není velká. Moderátoři Jan Hrušovský a Michal Kabele přiblíží, jak celý proces tohoto obchodního modelu funguje.

V esportovém okénku se vrátíme zpět do národního finále unikátního turnaje Red Bull Flick. Štáb CNN Prima Gaming byl pochopitelně u toho a vyzpovídal rovnou dvojici vítězů, kteří zabojují na světovém šampionátu v Kodani o medaile. Jak se těší na výjezd do Dánska a jak se chtějí poprat se zahraniční špičkou? To nám prozradili v exkluzivním rozhovoru.

Ani v tomto díle nebude chybět hádanka, která se zaměří na Arkanoid, jednu z nejznámějších her minulého tisíciletí. Nejnovější epizodu uzavře tip na nenápadnou českou strategii Factorio, která ale ve světě zaznamenala fenomenální úspěch – má na kontě více než 2,5 milionů prodaných kopií.

Pořad CNN Prima Gaming můžete sledovat každou sobotu ve 22:40 na CNN Prima NEWS nebo na webových stránkách cnnprima.cz, kde najdete i archiv odvysílaných dílů.

Tagy: