„Hříšník“ Řepka poodhalí své soukromí v novém filmu. Uvidíte pravdu a realitu, slibuje

Tomáš Řepka

Tomáš Řepka o filmu Hříšník

Hříšník. Takový je podtitul nového filmu, který mapuje život jednoho z nejkontroverznějších českých fotbalistů Tomáše Řepky. V něm slavný bouřlivák poodhalí některé kapitoly ze svého života. Diváci se mohou těšit i na scény z dob, kdy si Řepka odpykával trest za mřížemi. Pochmurné časy ale vyrovnají šťastné měsíce tohoto roku, kdy si sportovec vzal moderátorku Kateřinou Kristelovou. Ta pro redakci Showtime na CNN Prima NEWS prozradila, že svatbu vnímala jako rituální spojení.

Podle fotbalisty má mít snímek premiéru již v příštím roce, a to nejspíše v podzimních měsících. „Novinářům jsem se vždy vyhýbal. Nikdy jsem se neřadil k oněm mnoha fotbalistům, kteří se médiím přímo nabízeli, aby se o nich psalo a aby byli neustále pod dohledem hledáčků. Takhle jsem to nikdy neměl,“ prozradil sportovec s tím, že o něm nebylo dlouho slyšet kvůli rodinným důvodům. „I to by mělo přispět k tomu, že film bude cennější,“ doplnil pro redakci Showtime.

K TÉMATU: Václav Neckář vyděsil fanoušky zrušenými koncerty. Jeho bratr Jan vysvětlil důvody

Podle něj se diváci mohou ve snímku těšit na „pravdu, realitu a pravého Řepku“. Ze zveřejněného traileru je jisté, že se bude jednat o sondu do soukromí fotbalisty. Mezi jednotlivými kapitolami bouřlivákova života se objeví i scény z vězení. O výstupu z komfortní zóny se však hovořit podle něj nedá.

„Mé soukromí je díky médiím zmapované již dlouhá léta. Některé věci byly zkresleny a vymyslelo se i množství kauz. Právě proto je tu film, aby ukázal Řepku takového, jaký je. Nebojím se toho a budu rád, když snímek poslouží k tomu, aby všichni věděli, kdo ve skutečnosti jsem,“ svěřil se známý sportovec, jehož kariéru poznamenal právě i pobyt za mřížemi.

Diváci se možná dočkají i detailů ze svatby s moderátorkou Kateřinou Kristelovou. Svá „ano“ si řekli v červnu tohoto roku. „Samozřejmě se ve filmu objeví i moje žena, která je můj anděl strážný a patří do mého života,“ prozradil fotbalista. Ve snímku však nevystoupí Řepkovy bývalé manželky. „Není to o paní Erbové ani o mé první ženě Renatě. Není pro to důvod,“ nadhodil.

Rituální spojení manželů

V dokumentu tedy nebude chybět šťastná novomanželka. Sama redakci Showtime řekla, že „jejich spojení bylo především rituálního charakteru nežli byrokratického“.

„Oba dva jsme již zažili, co to znamená vzít si někoho byrokratickým způsobem. Vždy říkám, že když vztah nedrží, papírem se zalepit nedá. Nešlo tedy o papír, ale o hromadu společných zážitků,“ řekla moderátorka a dodala, že se pro čerstvé manžele jedná oboustranně o „osudový vztah“.

„Spíše nám tedy šlo o to zpečetit náš svazek před přáteli, s nimiž podnikáme spoustu věcí. A podnikli jsme i tento rituál,“ dodala.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Vémola přestěhoval svého lva. Brečel, i když jsem byl s ním, říká. Úřady chystají kontrolu

Tagy: