Hrůzný nález na Den matek: Žena zavraždila své tři děti, nejstarší syn jí měl pomáhat

V úterý 10. května 2022 se v domě ve West Hills, kde byly v neděli nalezeny tři mrtvé děti, koná provizorní pietní akt.

Matka měla zabít své tři děti

Co se honilo hlavou 38leté Angele Floresové, v tuto chvíli tuší zřejmě jen málokdo. Matka čtyř dětí se v předvečer Dne matek podle sousedů chovala zvláštně, ráno pak policisté našli tři z jejích dětí v domě mrtvé. Přežil jen 16letý syn. Žena se k vraždám přiznala, nejstarší syn jí měl pomáhat. Tragický případ ale stále není zcela objasněn. Informoval o něm web Daily Mail.

Osmatřicetiletá Angela Dawn Floresová se k vraždě tří dětí – 12leté Natalie a osmiletých dvojčat Nathana a Kevina – přiznala. S jednou z vražd jí měl podle policistů pomoci také její šestnáctiletý syn. Ten jako jediný masakr v domě ve Woodland Hills přežil.

Policie u ženy zasahovala na Den matek krátce před osmou hodinou ráno, píše web Daily Mail. Lékaři posléze prohlásili tři nezletilé děti Floresové za mrtvé, a to přímo na místě.

Na matce čtyř dětí nebylo do té doby nic zvláštního, pracovala v tamní stavební firmě a do domu se přestěhovala před třemi měsíci. Večer před tragédií ale sousedé zaslechli křik. „Moje rodina mě týrá,“ měla si stěžovat Floresová. Poté měla odejít na dvorek, otevřít si bibli a zapálit svíčky. „Z toho křiku bylo jasně poznat, že není ok,“ sdělila americkým médiím jedna ze sousedek.

Na místo proto kolem půlnoci dorazili záchranáři a ženu se snažili uklidnit. Dokonce ji měli naložit na nosítka. Floresová se údajně snažila osvobodit a křičela: „Kde je moje bible? Kde je moje bible?“ Zatím není jasné, co se přesně stalo mezi tímto jejím emočním výbuchem a nalezením mrtvých dětí.

Policie na místo totiž dorazila až před osmou ráno druhý den poté, co by na místě hlášen incident – napadení zbraní. „Vypadali jako milá rodina, normální lidé. Je to jeden z nejhezčích domů tohoto bloku,“ kroutil hlavou Stephen Hayes, další ze sousedů. „Myslel jsem, že se mi to jen zdá. Myslel jsem, že West Hills je bezpečné místo. Nic už dnes není bezpečné,“ posteskl si.

Policejní zdroje uvedly, že děti zřejmě zemřely v sobotu, den předtím, než byly objeveny. Příčina jejich smrti nebyla zveřejněna. Jak matka, tak její syn už byli obžalováni.

Tagy: