Hvězdu seriálu Sestřičky odvezli v akutním stavu do nemocnice. Musela na operaci

Hvězdu seriálu Sestřičky Michaelu Tomešovou převezli v akutním stavu do nemocnice. Muzikálová hvězda se v sobotu dopoledne nachází na operačním sále. Její manžel Roman Tomeš redakci CNN Prima NEWS popsal, co se stalo.

„Byl jsem sám s dětmi na chatě a Míša mi v noci volala, že je jí strašně špatně. Třikrát zvracela a vůbec se to nezlepšovalo. Říkal jsem jí, ať si zavolá sanitku. Ona je ale velmi tvrdohlavá a nechtěla lékaře zbytečně otravovat,“ popsal manžel seriálové hvězdy Roman Tomeš noc, kdy se jí udělalo zle.

Naštěstí ji přemluvil a v půl jedné ráno herečku převezli do nemocnice s akutním zánětem slepého střeva. „Důležité je, že už je v pořádku a v péči lékařů. Představa, že bych spal a nevzal jí telefon... Ona je tak tvrdohlavá, věřím tomu, že by si rychlou vůbec nezavolala. To by bylo hodně nebezpečné,“ uvedl pro CNN Prima NEWS.

Dodal také, že je to její první operace. „Během jednoho měsíce tak budeme oba dva po operaci. Já jdu totiž za dva týdny na operaci kýly,“ zmínil pobaveně.

„Před hodinou jsme si volali a říkala, že se cítí lépe. Dali jí kapačky a pochvalovala si i doktory,“ dodal a v rozhovoru také uvedl, že ho poněkud pobavil její příspěvek na Instagramu. „V noci jí bylo strašně zle, do telefonu plakala, ale ještě doma s kapačkou se nechala od doktora vyfotit. Je to trdlo, opravdu nezahálí.“

Tagy: