Hvězdě ruského hokeje zemřel za záhadných okolností otec. Tělo se našlo v rybníce

Hvězdu KHL zasáhla velká tragédie. Otce ruského reprezentanta Matveie Michkovova Andreje nalezli mrtvého v rybníce v Soči poté, co v neděli odešel z neznámých důvodů z domu. Do pátrání se kromě policistů zapojili i dobrovolníci.

Podle informací webu Gazeta.ru Michkov v den zmizení sledoval se svým synem hokejový zápas. Kolem 21:00 odešel z bytu, ale měl se hned vrátit. S sebou si nevzal ani doklady, ani klíče od auta. Když se mu rodina snažila za pár desítek minut dovolat, měl telefon vypnutý. Policisté rozjeli pátrání v pondělí ráno.

ČTĚTE TAKÉ: Vyvraždím ti rodinu a osobně tě skřápnu. Brankář Vsetína čelí po incidentu na ledě výhrůžkám

Do akce se zapojili také dobrovolníci, kteří místním lidem rozdávali letáky s popisem pohřešovaného, uvádí web Sport Express. Jenže už ve středu přišla zdrcující zpráva. Tělo pohřešovaného se našlo v rybníku v Soči.

Zdrcený hokejista krátce poté zveřejnil na sociálních sítích fotografii, na které se nachází se svým otcem. „Byl jsi ten nejlepší táta. Jsem na tebe pyšný a miluji tě,“ napsal zdrceně. Na fotografii je Matvei oblečen do dresu a drží hokejovou medaili.

Právě Michkov starší talentovaného chlapce přivedl k hokeji a od té doby mu stál vždy po boku. Působil totiž i jako jeho osobní trenér. Příčina smrti není známá.

Tagy: