Jágr jako fyzioterapeut? Šlo o chybu v zápisu, uvedl. Objednávky na masáže ale prý přijímá

Jaromír Jágr

Jaromír Jágr se stal terapeutem

Na legendárního hokejistu Jaromíra Jágra se po uplynulém zápase kladenských Rytířů sesypala kritika. Na soupisce byl totiž veden jako fyzioterapeut. Sám Jágr se k tomu ale nyní postavil velmi kuriózně.

Olympijský vítěz, mistr světa a čtvrtý nejlepší střelec v historii NHL. A teď i masér. Ano, i takovou funkci již měl Jaromír Jágr.

Na majitele kladenských rytířů se po prohraném duelu s pražskou Spartou snesla kritika, že byl přítomen na střídačce, i když není trenér a v zápise byl uveden jako fyzioterapeut. Na což upozornil šéf Extraligy Martin Loukota. Šlo ale údajně o chybu.

„Došlo jednoduše k chybě, kdy se při sestavování zápisu omylem kliklo na jinou možnost ve výběru té funkce. To se prostě stává. Chyby děláme všichni. Já dostal jako vítěz olympiády trenérskou licenci C+ a mám funkcionářský průkaz k tomu, abych mohl být s týmem během utkání na střídačce,“ vysvětlil Jágr.

Rýpnout si ale stačil i majitel pardubického klubu Petr Dědek. „Zvažuju, jestli budu zítra masérem, nebo zdravotníkem,“ uvedl. Padesátiletý Jágr se ale nedal a na Instagram, kde jej sleduje bezmála 400 tisíc lidí, přidal neodolatelnou nabídku. „Ano, je to pravda. Dělám i masáže. Kdo by měl zájem vyzkoušet moji práci, neváhejte a objednejte se,“ napsala legendární „osmašedesátka“.

Tagy: