Se jménem pro dítě mi pomůže numeroložka. S Jaromírem by syn mohl trénovat, plánuje Jágrová

Jágrová se na dítě už těší.

Rozhovor s Pavlínou Jágrovou

Blogerka a neteř Jaromíra Jágra Pavlína je na konci šestého měsíce těhotenství. Období očekávání si moc užívá. Redakci CNN Prima NEWS také prozradila, že se při výběru jména pro svého syna bude řídit astrologií a numerologií. Byla by ráda, kdyby z něj vyrostl hokejista?

Modelka Pavlína Jágrová v dubnu přivede na svět svého prvního potomka. Z porodu se prý zatím nestresuje a požehnaný stav si moc užívá. „Ze začátku to nebylo úplně tak hezký, měla jsem strašné nevolnosti a celkově mi bylo divně. Ale teď, od nějakého třetího měsíce, si těhotenství už užívám, je to fakt strašně hezký,“ sdělila Jágrová.

Blogerka na sociální síti také prozradila, že čeká se svým partnerem Sebastianem chlapečka. A tak neustále padají otázky na to, jestli v budoucnu bude pokračovat ve slavných hokejových stopách strýce Jaromíra Jágra.

Nevím, zda chci dalšího hokejistu

„Nevím, jestli bude hokejista. Celý život jsem mezi hokejistama, i můj brácha hrál hokej, tak úplně nevím, jestli chci, aby hokejista byl. Nechám to ale samozřejmě na něm. Hlavně mám Jaromíra, který ho bude moc trénovat, takže by to byl asi dobrý hokejista,“ poznamenala s nadsázkou.

Zatím to ale s Jágrem neřešila. „On teď tráví hodně času s Dominikou, takže se nevídáme tak často jako předtím. Je to i covidem, že se nenavštěvujeme tak často,“ vysvětlila s tím, že určitě si na sebe chvilku najdou. A šance snad bude i na to, aby Pavlína ještě před narozením miminka dokončila jeden ze svých pracovních nápadů.

„Hrozně mě baví kameny a astrologie, takže se to bude týkat toho. Je to taková moje celoživotní láska. Sice se o tom moc nezmiňuji, spíš se věnuji módě. Víc zatím neprozradím. Doufám ale, že se mi to povede i s miminkem, abych se tomu mohla věnovat naplno,“ dodala Jágrová.

A právě astrologie se bude prolínat i ve výběru jména pro syna. „Máme vybraná asi tři jména, ale ještě jsme se finálně nerozhodli. Vlastně si říkám, že to možná nechám až na porod, které to jméno se mi k tomu dítěti bude hodit nejvíc. Ještě bych to chtěla řešit s numeroložkou,“ svěřila se.

Tagy: