Patrasová a Slováček se nevzdávají. Herečka prozradila, jak chtějí utužit manželství

Dagmar Patrasová a Felix Slováček

Ačkoliv se Felix Slováček koncem loňského roku vrátil domů, jeho manželka Dáda Patrasová upozorňovala, že nejde o obnovení vztahu a žádný happy end se nekoná. Svou nevěrou jí prý hodně ublížil a jen tak mu prý neodpustí. Jak situace vypadá nyní? Dlouholetí partneři se možná přece jen pokusí manželství zachránit. Známá herečka prozradila, jaké mají společné plány.

„Plánujeme vyrazit na společnou dovolenou,“ řekla pro web Život v Česku Patrasová. Manželkou známého saxofonisty je více než 30 let. „Chtěli bychom jet někam k moři. Ne v létě, ale ideálně už teď na jaře, třeba v březnu, pokud to ovšem situace dovolí a nebude opět vše zavřené,“ doplnila.

Posledních několik dní však manželé trávili čas odděleně. Slováček si vyrazil se svým kamarádem na pánskou jízdu do hor, Patrasová zůstala doma, aby se postarala o jejich domácí mazlíčky.

Každý sám byl také Silvestra. „Já a děti jsme večer trávili na chalupě, manželka zůstala v Praze s kočkou a psem. Byl to pohodový večer,“ uvedl pro Život v Česku slavný hudebník.

Slováček se za Patrasovou definitivně nastěhoval teprve v prosinci. A přestože manželé sdílí společnou domácnost, pár oficiálně netvoří. Problémem je Slováčkův sedmiletý vztah s jeho nyní už bývalou milenkou Lucií Gelemovou. Ten definitivně skončil poté, co ji fotografové zachytili v hotelu, kde strávila noc s jiným mužem. Expartneři si poté vyměnili několik ostrých vzkazů. Gelemová mu dokonce vyhrožovala, že si najme právníky.

„Žádný happy end se nekoná. Mávnutím proutku to neodezní,“ okomentovala dříve Slováčkův návrat Patrasová. „Nevím, jak mi chce ty protrápené roky vynahradit, to snad ani nejde. Faktem ale je, že se snaží,“ řekla Patrasová. „Sedm let mi ubližoval, tak si myslím, že bych od něho měla dostat pod stromeček minimálně platinový prstýnek se sedmikarátovým briliantem. To vynahrazování ho přijde draho,“ uzavřela .

Tagy: