Plodková popsala náročné natáčení v Thajsku: Jedovatá stonožka kousla rekvizitářku

Natáčení v Thajsku bylo pro herečku Janu Plodkovou obrovským zážitkem, ze kterého čerpá dodnes. V této exotické zemi totiž po dobu pěti týdnů natáčela dobrodružnou komedii Ostrov, ve které se objeví po boku herce Jiřího Langmajera. V pořadu Nový den na CNN Prima NEWS přiznala, že se natáčení neobešlo bez komplikací. Problémy způsobila jedovatá stonožka, která kousla jejich rekvizitářku.

„Byl to pro mě obrovský zážitek, ze kterého čerpám dodnes, protože se mi jen tak nepoštěstí být u moře. Jeli jsme tam ale kvůli práci, takže jsme natáčeli od rána do večera. Bylo to náročné, především pro masky a kostýmy, protože jsme se najednou ocitli v oblasti, kde je dusno a vlhko, takže různá zranění a jizvy nám nedržely tak, jak měly,“ uvedla Plodková.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Ringo Čech se vrací domů. Už je mi líp, přiznal

Natáčení komplikovali také místní živočichové. „Se svým partnerem Filipem jsem procestovala nějakou tu džungli, takže jsem režisérovi říkala, že můžu jet. Všechno vím, všechno znám a ničeho se nebojím. Nevěděla jsem ale, že tam lezou takové dlouhé červené a velmi jedovaté stonožky. Režisér mi pak říkal, že jsou jedovaté jako kobra. Neviděli jsme je tam, jenže pak jedna z nich vlezla do jedné z rekvizit a kousla naši Aničku, která se o ně starala. Naštěstí jen do malíčku,“ řekla Plodková s tím, že vše dobře dopadlo.

„Díky včasné a rychlé lékařské pomoci to dobře dopadlo. Ne, že by byla ohrožena na životě, ale měla velké bolesti. Rychle jsme Aničku na place zastoupili a čekali, až se k nám vrátí z nemocnice,“ doplnila známá herečka.

V Novém dni také popsala, jak strávila první den v Thajsku. „Hned po příletu jsme měli volno, abychom se aklimatizovali. Ten den jsem strávila se slony, což byl pro mě dechberoucí zážitek,“ doplnila Plodková.

Dobrodružná komedie Ostrov, v níž ztvárnili hlavní role Jana Plodková a Jiří Langmajer, vypráví příběh manželů, kterým na dovolené dojde, že už spolu nechtějí být. Při návratu domů ovšem ztroskotají na opuštěném ostrově a jediný způsob, jak přežít, je spolupracovat.

Tagy: