Jeden boj za druhým. Slovenský rapper Separ dostal po boji s rakovinou nemoc COVID-19

Jen před několika týdny oznámil slovenský rapper Separ svým fanouškům na Instagramu, že má rakovinu. Nyní umělec navíc bojuje s nemocí COVID-19. Informoval o tom na sociální síti.

Michael Kmeť alias Separ zažívá skutečně náročné období. V prosinci na sociální síti přiznal, že bojuje se zákeřnou rakovinou. „Poslední tři měsíce jsem strávil na chemoterapii. Ano, rakovina,“ napsal na svůj Instagram.

Čtyřiatřicetiletý rapper popsal, že léčba nebyla jednoduchá. „Chemoterapie a její následky jsou největší peklo, které jsem kdy zažil. Netušil jsem, v jak hrozném fyzickém stavu může člověk být,“ uvedl s tím, že mu lékaři vyoperovali jeden nádor, ale z CT vyšetření to vypadalo, že rakovina metastázovala do dalších částí těla.

„Na začátku jsem chtěl jít alternativní cestou. Lékař mi ale řekl, že nemám čas spekulovat. Chemo je fakt zlo, ale dá se zvládnout. Dnes jsem byl na kontrole, jestli zabrala. První výsledky říkají, že ano,“ dodal s tím, že se mu boj snad podařilo vyhrát.

Skákání ze zlého do dobrého

O několik týdnů později ho ale k lůžku opět připoutala další nemoc, tentokrát koronavirus. „Tak, aby toho nebylo málo, ještě mám i COVID,“ napsal před pár dny v příběhu na Instagramu.

„Je to velmi zvláštní nemoc, která nemá žádnou kontinuitu. Je to prostě skákání ze zlého do dobrého, z horečky 39 na 36,5 stupně, z bolesti kloubů na žádnou bolest, z enormní bolesti hlavy na úplně v pohodě. Nevím, nechápu to, prostě to skáče nahoru–dolů. Je to tak už čtyři dny, pořád stejné,“ svěřil se Separ slovenskému deníku Nový čas.

Zároveň ale sdělil, že jeho stav mohl být mnohem horší. „Na to, že jsem byl půl roku na chemoterapiích, to mohlo být mnohem horší. Díkybohu mi to neskočilo na plíce, v podstatě mě bolí jen tělo, klouby, svaly, kosti a sem tam mám 39 horečku. Jinak je to víceméně v pohodě, takže jsem o.k.,“ dodal rapper.

Tagy: