Jedinečná show Michaela Jacksona FOREVER bude konečně zase v Praze

Milovníci nesmrtelného Michaela Jacksona mohou zajásat. Jedinečný král popu, na němž neustále vyrůstají nové a nové generace, je zpět. Jediná show na světě viděná a schválená rodinou Jacksonových bude k vidění v Praze v Kongresovém centru 16. března 2024.

Půjde o fenomenální a jedinečnou inscenaci, která vzdává holt nejslavnějšímu hudebníkovi světa. Show vidělo přes milion diváků po celém světě a nyní se vrací, a to s novými choreografiemi, vizuálními efekty a samozřejmě největšími hity. FOREVER je jedinečnou příležitostí si znovu vychutnat Michaelovu hudbu díky show s více než 20 umělci na pódiu.

Představení vyvolává v divácích silné emoce. Michael byl milovník dětí, planety a přírody a celý tým tvořený zpěváky, tanečníky, akrobaty, beatboxery a ostatními hudebníky dokáže v návštěvnících probudit pocity, na které už zapomněli. Show představuje Michaela v celé jeho „nahotě“, jeho hudbu, jeho vliv na dnešní umělce, jeho práci, ideu a vize. Díky moderním technologiím uvidíte dokonalou audiovizuální zábavu s jedinečným nasvícením a zvukem.

Show měla premiéru v roce 2010 v Divadle Lope de Vega v Madridu. Během dvanácti týdnů ji vidělo přes 55 tisíc lidí. Poté vrhli artisti na mezinárodní pódia po celém světě, kde sklízeli nemalé úspěchy. Show byla i v Praze.

Joseph Jackson, Michaelův otec, viděl představení ve Španělsku v roce 2011 a byl ohromen. „Je to příliš dobré na to, aby to bylo skutečné. Zdálo se mi, že jsem tam viděl Michaela..,“popsal své pocity po zhlédnutí.

V lednu 2018 viděl show Jermaine Jackson, bratr Michaela a později i sestra La Toya Jackson. „Nejenže je to skvělá show, ale je to srdce mého bratra na pódiu. Ráda bych tuhle show viděla na Broadwayi,“ řekla a speciálně poděkovala Carlosovi Lópezovi, který dle jejího mínění nejenže zachytil ducha jejího bratra, ale na pódium přenesl jak jeho hudbu, tak právě i jeho srdce.

Michael Jackson, nejvlivnější popový umělec všech dob, svět opustil 25. června 2009. Nečekaný skon, který šokoval celý svět. Michael Jackson zanechal lidem nejen hudební odkaz, ale i poselství o lásce k planetě Zemi a přírodě. FOREVER je jedinečnou příležitostí znovu si vychutnat Michaelovu hudbu a přesvědčit se, že Michael je stále mezi námi, díky jeho fenomenální a nenahraditelné hudbě.

POZOR! SOUTĚŽÍME: Získejte 6x2 vstupenky na představení Forever - the best show about KING OF POP

Kde se odehraje představení "Forever - the best show about KING OF POP" 13. 3. 2024?

Máte % správných odpovědí.

To není dobrý výsledek. Zkuste to znova.

To není dobrý výsledek. Zkuste to znova.

To není špatné, ale pořád je co zlepšovat.

Gratulujeme, máte velmi dobré znalosti.

Výborně, vaše znalosti jsou skvělé.

Soutěž byla ukončena a výhercům gratulujeme: Michal Luňáček, Lukáš Střihavka, Martin Moravec, Zdeněk Bořivoj, Michaela Svorná a Simona Joklová.

Tagy: