Jedovaté krysy a vrhači hnoje. Známý moderátor ostře zkritizoval Harryho s Meghan

„Král Karel by měl těm dvěma jedovatým krysám odebrat všechny tituly,“ rozohnil se známý britský moderátor Piers Morgan nad novým trailerem k dokumentu prince Harryho a jeho manželky Meghan. Ti v něm britskou královskou rodinu obvinili, že nikdy nebyla ochotná říkat pravdu, aby mladý pár ochránila.

Britský panovník by měl podle Morgana kontroverznímu páru odebrat veškeré zbývající tituly a přerušit s nimi styky dříve, než zničí monarchii. Harryho s Meghan zároveň na Twitteru označil za „jedovaté krysy“. Vyhrocenými slovy reagoval na trailer k nové epizodě dokumentárního seriálu společnosti Netflix, v němž manželé otevřeně hovoří o vztazích v královské rodině.

„Klidně lhali, aby chránili mého bratra, ale nikdy nebyli ochotni mluvit pravdu, aby ochránili nás,“ prohlásil ve videu princ na adresu své rodiny. „Nepředhodili mě vlkům, rovnou je mnou nakrmili,“ uvedla potom Meghan v upoutávce na nový díl svého pořadu.

„Královská rodina stále truchlí nad ztrátou Alžběty II. a teď musí snášet veřejné očerňování a nařčení z rasismu a lží? To je tak nechutné,“ napsal Morgan v dalším tweetu. Harry s Meghan podle něj opustili své povinnosti i Británii, aby se hnali za bohatstvím ve Spojených státech.

Moderátor pak oznámil, že ve svém vlastním pořadu v pondělí večer vyvrátí údajné lži Harryho a Meghan o královské rodině. „Odhalím všechny lži, které ti kalifornští vrhači hnoje zatím řekli ve svém maratonu fňukání,“ pokračoval Morgan ve své kritice. Seriál podle něj není „světovou událostí“, jak jej popisuje Netflix, ale jen „pravidelným nadáváním na královskou rodinu“.

Tagy: