Jsem kočka, která se ze všeho vylíže. Bohdalová poslala fanouškům první vzkaz z nemocnice

Jiřina Bohdalová

Strach o Jiřinu Bohdalovou

Jsem kočka, která se ze všeho vylíže, řekla Jiřina Bohdalová ve vzkazu pro své fanoušky, informuje web TN.cz. Podle jejího lékaře je herečka z nejhoršího venku a nasazená léčba úspěšně zabírá.

„Už se to vrací k dobrému. Já jsem kočka, která se ze všeho vylíže,“ řekla Bohdalová pro TV Nova. „Jím dobře, všechno je zažehnáno,“ dodala.

ČTĚTE TAKÉ: Zemřel člen legendární rockové kapely. Pódium sdílel i s Rolling Stones

Kdy se herečka z nemocnice vrátí domů, není zatím jisté. „Je to na lékařích, až řeknou. Ještě přes víkend tady ale určitě budu,“ uvedla herečka.

Zlepšení hereččina stavu potvrdil pro TN.cz také její lékař. „Stav Jiřiny Bohdalové je touto dobou daleko lepší, je stabilizovaná a antibiotická terapie, která byla testována v rámci citlivosti vůči této bakterii, je efektivní. Neříkám, že po krizové situaci máme vyhráno, ale zdá se, že jsme to zvládli,“ uvedl lékař ve čtvrtek dopoledne.

ve středu řekl CNN Prima NEWS hereččin ošetřující lékař Petr Neužil, že spekulace o otravě botulotoxinem nebyly pravdivé. To potvrdil i exministr zdravotnictví Roman Prymula. „Vzhledem k tomu, že Bohdalové nebyl podán antitoxin, ale antibiotika, tak to nebyl botulotoxin, ale pravděpodobně bakterie,“ uvedl Prymula ve vysílání CNN Prima NEWS.

Podle lékaře Bohdalové se herečka nakazila vzácnou bakterií Yersinia enterocolitica, která je méně nebezpečná a úmrtnost je skoro nulová.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Soukup byl celý od krve, prozradil detaily z nemocnice svědek. Jeho přítelkyně ztropila scénu

Tagy: