Kate poslala Harrymu tajný vzkaz, odhalila expertka. Využila k tomu fotku svého syna

Vévodkyně Kate poslala podle expertky na královskou rodinu zašifrovaný vzkaz princi Harrymu. Využít k tomu měla nový portrét prince Louise, který Kensingtonský palác zveřejnil při příležitosti jeho třetích narozenin. Skrytý význam má mít kolo, na němž malý Louis na snímku jede.

Britská královská rodina slaví narozeniny svých členů mimo jiné zveřejněním jejich nového portrétu. Specialistkou na narozeninové snímky se stala vévodkyně Kate, která ráda fotí. Pořizuje tak často momentky, které pak využívá při jubileích svých dětí. Její fotky působí mnohem přirozeněji než oficiální portréty.

Syn prince Williama a Kate, princ Louis, oslavil třetí narozeniny v pátek a nová fotografie nemohla chybět. Za snímkem roztomilého a usmívajícího se princátka na bicyklu, který jde poprvé do mateřské školy, se ale podle komentátorky Daniely Elserové skrývá tajná šifra pro prince Harryho.

Jezdil princ jako malý na kole?

Vzkaz to přitom není zrovna příjemný. Kate chtěla prý svého švagra popíchnout kvůli jeho slovům, která pronesl v rozhovoru s Oprah Winfreyovou na začátku března. Když se ho moderátorka zeptala, co nejvíc oceňuje na svém životě mimo královskou rodinu, odpověděl: „Největší potěšení mi dělá, když můžu Archieho posadit do jeho dětské sedačky a vzít ho na projížďku na kole, což je něco, co jsem nikdy nemohl, když jsem byl malý.“

Jenže se ukázalo, že si zřejmě pamatuje věci jinak, než byly. Média zveřejnila hned několik fotek, na kterých je Harry jako dítě na kole. Právě na to měla Kate narážet novým portrétem prince Louise.

„Nevyhnutelný závěr je, že vévodkyně možná posílá svému švagrovi princi Harrymu kousavou zprávu. Může se zdát, že vévodkyně zdůrazňuje, že Harry dost možná tíhne k určitému historickému revizionismu, což je něco, co obyvatelům Kensingtonského paláce neuniklo,“ napsala Elserová pro web news.com.au.

Harry měl normální život vždycky na dosah

Zároveň novinářka upozornila, že paparazzi fotky Kate a jejích dětí jsou vzácné, zatímco Meghan a Harryho stále někdo sleduje v hledáčku fotoaparátu. Příkladem může být případ, kdy fotografové zachytili Meghan, jak vede syna Archieho do školky v kalifornském městě Montecito. Na rozdíl od Kate, která svého syna Louise při první cestě do mateřinky vyfotila sama.

„Skrytý význam je tak jasný – všechny ty normální věci, které by Harry chtěl – třeba možnost, aby jeho děti vyrůstaly bez zásahu médií – měl vždycky na dosah. A když vyměnil Windsor za Montecito, vzdával se vlastně šance na stejnou míru svobody, kterou pro svou rodinu tak chtěl,“ uzavřela Elserová.

Tagy:
fotka portrét narozeniny princ Harry Meghan Markleová Meghan Markle princ Louis královská rodina zpráva vzkaz Kensingtonský palác šifra tajemství Britská královská rodina William, princ z Walesu Catherine, princezna z Walesu Louis, princ z Cambridge Archie Mountbatten-Windsor