Kazma spustil odpočet do konce hry o miliony. Soutěžícím bude nyní dávat indicie

Kazma oznámil posledních sedm dní do konce hry.

Kazma vyhlásil poslední možnost otevřít trezor s milionem dolarů

Po velkolepé premiéře filmu ONEMANSHOW: The Movie, jež odstartovala šílenství o jeden milion dolarů, který je stále v trezoru na pražském Výstavišti a čeká na svého výherce, se Kazma stáhl do ústraní. Nyní se po měsíci vrátil, aby oznámil, že do konce hry zbývá už jen posledních sedm dní.

Přestože Kazmův film vidělo v kinech už přes půl milionu diváku, zatím se nenašel nikdo, kdo by prolomil šifru. Terminálem trezoru prošlo přes 100 tisíc karet a zdá se, že jediná výherní karta, která nepotřebuje žádné heslo, je pravděpodobně ještě stále nevyzvednutá v některém z kin.

ČTĚTE TAKÉ: Kazmova expřítelkyně Kalousová. Její píseň má adresáta, zpívání myslí vážně

Posledních sedm dní do konce hry

Vzhledem k tomu, že čas do konce hry se bleskovým tempem krátí, rozhodl se Kazma udělat odvážný krok, aby si pohádkové peníze některý z návštěvníků jeho filmu opravdu odnesl.

Oznámil, že bude v příštích sedmi dnech na svém Instagramu postupně zveřejňovat přesná místa, kde se indicie k rozluštění šifry ve filmu nacházejí. A to do doby, než se najde první člověk, který šifru prolomí do konce odpočtu hry.

Výherní karta je možná stále v kinech

Návštěvníci kin po celé České i Slovenské republice tedy mají poslední týden na to, najít v některém z kin výherní kartu a přijít s ní k trezoru, nebo prolomit šifru, která je součástí Kazmova filmu, a zadat správný kód.

Co bude s penězi, pokud se do 25. září výherce nenajde, zatím nikdo netuší. Jestliže jste až doteď váhali, zda jít do kina, nebo už máte svoji herní kartu doma a ještě jste nezkusili své štěstí, máte poslední možnost pokusit se získat 22 milionů korun z filmu ONEMANSHOW: The Movie.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Kazma se cítí jako Tom Cruise. Promluvil i o smrti, která zasáhla natáčení

Tagy: