Kdo je napadeným v bezvědomí na videu s Růžičkou? Policie prosí veřejnost o pomoc

Profesionální zápasník Tadeáš Růžička (vlevo)

Pátrání po oběti zápasníka

Koho patrně zápasník Tadeáš Růžička na videu napadl? Policisté totožnost muže stále neznají a s prosbou o pomoc se obracejí na veřejnost. K celému incidentu se již vyjádřily zápasnické špičky jako Karlos Vémola, Attila Végh nebo Patrik Kincl. Nyní promluvil Ondřej Hutník, trenér Růžičky.

Co přesně se stalo, zatím nikdo neví, chybějí k tomu dvě zásadní vyjádření. Vyjádřit by se měl především Tadeáš Růžička, který má být tím, kdo atakoval muže v bezvědomí. Redakce CNN Prima NEWS ho kontaktovala už několikrát, své chování na videu ale nevysvětlil. V pondělí nebral mobilní telefon ani neodpověděl na esemesku.

Druhého muže redakce nekontaktovala, zatím totiž ani policisté nevědí, kdo to je. „Do současné chvíle se nepovedlo zjistit totožnost muže, který bezvládně ležel na ulici, nicméně kriminalisté prověřováním případu zjistili, že celá událost se měla stát v Praze 7 na Strossmayerově náměstí. V případě, že někdo muže poznává, nebo poznává-li se on sám, prosíme, ať se nám ozve na linku 158. Kriminalisté ho potřebují k celé věci vyslechnout,“ sdělil redakci mluvčí politice Jan Daněk.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Zachoval se jako tupé hovado. Na novináře se nesahá, říká Müller o kauze videa s Růžičkou

Proti zápasníkovi se už vyjádřili Karlos Vémola, André Reinders, Attila Végh a nyní dal na internet vyjádření i jeho trenér, Ondřej Hutník. „Absolutně nechápeme, co jej mohlo k takovémuto excesu vést. Pevně věříme, že se celá záležitost řádně vysvětlí, a ať bude její rozuzlení jakékoliv, tak se k tomu Tadeáš postaví čelem a vyvodí pro sebe patřičné závěry. Na závěr znovu za celý klub Spejbl Gym Praha uvádíme, že takovéto chování, u kohokoliv, je zcela nepřijatelné a plně jej odsuzujeme,“ uvedl.

Pokud víte, kdo je muž na videu, můžete se ozvat i do redakce Krimi zpráv.

Tagy: