Kinclova manželka v kleci? Za 10 milionů do toho jdu, hodila rukavici promotérům

Patrik Kincl s manželkou Pavlou

Pavla Kinclová o MMA

Ačkoliv pozornost fanoušků bojových sportů směřuje hlavně na jejího manžela, je možné, že se své slávy v kleci dočká i Pavla Kinclová. V rozhovoru pro CNN Prima NEWS prozradila částku, za níž by se se soupeřkou poprala na 5×5 minut. Žena aktuálního šampiona střední váhy MMA organizace Oktagon mimo jiné prozradila, jak se Kincl před a po zápasech chová, i to, jak dnes ona sama boje v kleci vnímá.

Jaká částka by musela padnout, aby se v kleci objevila Pavla Kinclová? „Deset milionů. Za ně bych zvládla i 5×5 minut,“ odpověděla na dotaz CNN Prima NEWS manželka současného šampiona. Už dříve přiznala, že si cestu k MMA hledala, je sportovně založená. Ze začátku ji však tvrdá utkání emočně zasahovala.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Brutální Oktagon. Krvavá bitva i McGregorovo zranění, Vémola zhodnotil nového rivala

„Už to neprožívám tak dlouho dopředu. To se změnilo po narození dcery, mám asi důležitější věci k řešení dnes a denně. Ale ve chvíli, kdy Patrik nastoupí do klece a jde zápasit, tak jsou emoce stále obrovské,“ prozradila Kinclová. Coby manželka zápasníka ví, že boje nekončí jen vítězstvím, ale i prohrou.

Prý si ale už moc nepamatuje, jak svého manžela naposledy utěšovala. „Bylo to dost dávno. Obecně jsme toho až tak moc řešit nemuseli. Normálně se o tom pobavíme. Když cítím, že o tom mluvit nechce, tak ho nechám být. Když to chce rozebrat, tak ho vyslechnu a řeknu mu svůj názor,“ líčila. O taktice spolu manželé také mluví, zejména pak Pavla.

„Radu Patrik rozhodně nechce, ale téměř vždy ji dostane. Jsem zvědavá a vždy se ptám. Takže to rozebíráme, ale ne dobrovolně z Patrikovy strany,“ přiznala. A kam povedou Kinclovy kroky po konci kariéry, až definitivně opustí klec? „Asi taková klasika: trenér a manažer,“ dodala manželka.

Tagy: