Exkluzivní ukázka: Kolečko a Vignerová před rozchodem. Vystavila ho nepříjemnému úkolu

Aneta Vignerová s Petrem Kolečkem v show Můj muž to dokáže

Můj muž to dokáže (2) - Aneta Vignerová přidusila Petra Kolečka

Ve druhém díle show Můj muž to dokáže budou o sto tisíc korun bojovat Alice Bendová s přítelem Michalem Topolem, herečka Kateřina Brožová s Markem Vašutem, Eva Decastelo s Lukášem Langmajerem a Aneta Vignerová s Petrem Kolečkem. Show, ve které ženy mají navrch a mohou zúčtovat se svými protějšky, sledujte každý pátek ve 20:15 na Primě.

Diváky druhého dílu show Můj muž to dokáže možná překvapí složení soutěžních týmů. Může za to časový odstup, s jakým se show, jejíž premiérové díly diváci televize Prima mohou každý pátek v hlavním vysílacím čase sledovat, natáčela.

V příštím díle se tak společnými silami pokusí zvítězit i Aneta Vignerová s Petrem Kolečkem, kteří v době natáčení ještě tvořili pár a nikdo netušil, že v čase, kdy show spatří světlo světa, bude všechno jinak. Aneta ale Petra vůbec nešetřila a vystavila ho nesnadnému úkolu.

„Tato soutěž je především o humoru. Do studia přichází známé páry. My ženy máme klasický babinec, bavíme se o mužích a smějeme se, když plní úkoly. Na muže čekají netradiční úkoly a jejich slavné ženy nebo partnerky na své polovičky vsází. Ten, jehož žena nasadí nejvyšší laťku, se pokusí splnit úkol, který pro něj bude v tu chvíli překvapením. Tenhle pořad je ale především velkým zdrojem humoru. Pro nás ženy obzvlášť. Jsem ráda, že se bavíme nejen my, ale i muži. Oni jsou pochopitelně i obdivováni, takže se s případným drobným ponížením snáze vyrovnávají,“ říká o pořadu jeho moderátorka Adéla Gondíková.

S jistým ponížením se bude muset vyrovnat i Petr Kolečko, kterého jeho tehdejší partnerka poslala do skutečně nelichotivého úkolu.

Po kom se jmenuje syn

V úvodním small talku s moderátorkou Aneta Vignerová zavzpomínala na jejich začátky. „Oslovil mě tím, že je krásný a velmi vtipný,“ řekla a v odpovědi na otázku Gondíkové prozradila, po kom se jmenuje jejich syn. „Jiřík se jmenuje po tátovi,“ překvapila. „Po tátovi od Petra,“ dodala rychle, což uklidnilo Adélu Gondíkovou, která též byla u jejich začátků.

„Já jenom, že jste byli na mojí a Jirkově svatbě a za pár měsíců jsme se dozvěděli, že jsi těhotná. Já jsem z toho byla trošku nervózní, když jsme se dozvěděli, že se jmenuje Jiřík,“ znejistila na oko Gondíková. „Já jsem z toho byla taky trochu nervózní. Co si budeme povídat, bylo to trošku rychlý,“ přiznala modelka chvíli před tím, než Kolečka poslala splnit (ne)chutný úkol, který spočíval v konzumaci 26 slaných tyčinek za jednu minutu bez možnosti zapíjet.

„Jelikož na vizuál jídla doma už moc nefrčíme a Petr všechno rychle sní, tak bych mu věřila,“ zdůvodnila svoji vysokou sázku na Petra Aneta Vignerová, čímž ho moc nepotěšila. „Nejsem rád, že to musím podstoupit. Bude to asi nechutný,“ předpokládal Petr Kolečko.

Jestli se mu úkol podařilo splnit, či nikoliv, uvidí diváci televize Prima už tento pátek večer. Co je jisté už teď, Anetu za tento úkol po natáčení skutečně nepochválil. „Myslím, že Petr se na mě zlobí,“ vycítila ještě během natáčení.

Můj muž to dokáže je nová zábavná show televize Prima, ve které slavní muži plní bizarní úkoly a jejich neméně populární ženy si na jejich výkonnost vsází. Moderují Adéla Gondíková a Ondřej Urban. Od 2. září každý pátek ve 20:15 na Primě.

Tagy: