Totální komunistka s vymytým mozkem. Musk popsal, proč se nevídá s transgender dcerou

Miliardář Elon Musk se v připravované biografii Waltera Isaacsona opřel do své transgender dcery Vivian Jenny Wilsonové, která se narodila jako chlapec. Podle Muska jí škola „vymyla mozek“ a stala se z ní komunistka, která si myslí, že všichni bohatí jsou zlí lidé.

Na kontě má miliardy, spravuje hned několik úspěšných firem. S rodinnými příslušníky ale Elon Musk žádné idylické vztahy nemá. Zvláště to skřípe mezi ním a jeho transgender dcerou Vivian Jenny Wilsonovou, která se narodila jako chlapec.

Vyplývá to z chystané bigorafie, kterou sepisuje Walter Isaacson a jejíž úryvky se teď dostaly do médií.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: S Zuckerbergem se popereme u památek v Římě, tvrdí Musk. O místu vyjednával s tamní vládou

Musk v biografii prohlásil, že z tranzice svého potomka viní soukromou školu, kam Jenny docházela. Údajně jí tam „vymyli mozek“ a ovlivnili její postoje. A to v přepočtu za více než milion korun školného ročně.

„Šla ještě dál za myšlenky socialismu a stala se z ní totální komunistka, která si myslí, že každý, kdo je bohatý, je zlý,“ popsal Musk, který má celkem devět veřejně známých dětí.

Po prodělání změny pohlaví se Muskova dcera přestala s otcem bavit. Miliardář prý zkoušel i přes neshody navázat s dítětem kontakt, jenže marně. Upozornil na to list Insider.

Už dříve dal Musk najevo, že nesouhlasí s tím, když lidé podstupují změnu pohlaví v příliš nízkém věku.

„Budu aktivně bojovat za kriminalizaci závažných a nevratných změn u dětí, které ještě nebyly dospělé,“ napsal Musk na svoji sociální síť X.

Životopisec Isaacson naznačil, že vývoj Muskova vztahu s dcerou možná souvisel s jeho převzetím Twitteru. „Musk měl dojem, že Twitter infikovalo stejné myšlenkové nastavení, které potlačovalo pravicové a protistátní názory,“ uvedl.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Rowlingová jako Voldemort. Muzeum odstranilo z výstavy o Potterovi veškeré zmínky o autorce kvůli její údajné transfobii

Tagy: