První fotka Kate od operace břicha. Děkuji za podporu a milá přání, vzkazuje princezna

Kensingtonský palác zveřejnil v neděli první fotografii princezny Kate od její lednové operace břicha. Na snímku, který byl pořízen u příležitosti Dne matek, který Británie slaví v neděli, je manželka následníka britského trůnu prince Williama obklopena svými třemi dětmi: princem Georgem a Louisem a princeznou Charlotte.

„Děkuji vám za vaše milá přání a trvalou podporu v posledních dvou měsících,“ napsala Kate na síti X. „Přeji všem šťastný Den matek,“ dodala. Podle Kensingtonského paláce byl snímek pořízen v tomto týdnu na hradě Windsor.

ČTĚTE TAKÉ: Meghan o šikaně a urážkách v těhotenství: Lidskost zmizela, musí přijít kulturní změna

Dvaačtyřicetiletá Kate strávila v lednu dva týdny v nemocnici poté, co podstoupila operaci břicha. Povaha zákroku nebyla blíže upřesněna, avšak podle Kensingtonského paláce se nejednalo o rakovinu. Od té doby se na veřejnosti princezna neobjevovala a Kensingtonský palác uvedl, že se k oficiálním povinnostem pravděpodobně vrátí až po Velikonocích, tedy nejdříve v dubnu.

V posledních týdnech se na sociálních sítích objevovaly spekulace o zdravotním stavu princezny, která se od Vánoc neobjevovala na oficiálních akcích královského paláce. Její úřad vydal počátkem měsíce prohlášení, v němž zopakoval, že bude poskytovat pouze „významné aktuální informace“ o jejím zotavování.

Zpráva o operaci Kate přišla ve stejný den, kdy Buckinghamský palác oznámil, že zákrok v nemocnici kvůli zvětšené prostatě podstoupí 75letý král Karel III. Během králova pobytu v nemocnici jeho lékařský tým zjistil, že má rakovinu. Panovník kvůli léčbě odložil svá veřejná vystoupení, ačkoli byl vyfotografován, jak plní své oficiální státní povinnosti. Není však jasné, kdy se vrátí ke své obvyklé veřejné roli.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Zhrzená domina se mstí Harrymu: Ukážu jeho nahé fotky, budete v šoku. Princ je idiot, zuří

Tagy:
operace nemocnice princ Harry den matek královská rodina Kensingtonský palác Buckinghamský palác Karel III. Britská královská rodina Catherine, princezna z Walesu Louis, princ z Cambridge Charlotte, princezna z Cambridge George, princ z Cambridge Hrad Windsor