Královský týden korunovala CNN Prima NEWS rekordním sharem. Diváci ocenili velkolepé pokrytí

Zpravodajská multiplatforma CNN Prima NEWS má za sebou mimořádně úspěšné speciální vysílání ke korunovaci britského krále Karla III. Sobotní speciál přitáhl diváky nejen k televizním obrazovkám, ale také k webu CNNPrima.cz a sociálním sítím. Celodenní sobotní share stanice se po započtení odložené sledovanosti dostal na zatím rekordní hodnotu 5,69 % a web CNNPrima.cz za prodloužený víkend zaznamenal přes 4,5 milionu zobrazených stránek a 2,5 milionu zhlédnutí videí. Na sociálních sítích CNN Prima NEWS oslovila 1 754 704 lidí.

Diváci CNN Prima NEWS ocenili velkolepě pojaté pokrytí korunovace, které zpravodajská platforma odstartovala už na začátku minulého týdne. Díky několika vlastním reportérům přímo v ulicích Londýna, pečlivě laděné dramaturgii či pokročilé technologii rozšířené reality nabídla CNN Prima NEWS profesionální a zábavný zpravodajský servis, který vyvrcholil sobotním přímým přenosem s řadou renomovaných komentátorů.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Rýpnutí do Harryho? Bratři spolu na korunovaci nepromluvili, Williamova poznámka budí rozruch

Korunovace na CNN Prima NEWS číslech

Nejsledovanější okamžiky sobotního speciálního vysílání sledovalo na CNN Prima NEWS až 270 000 diváků a celodenní share stanice dosáhl rekordní hodnoty 5,69 % u diváků starších 15 let. V průběhu soboty si stanici CNN Prima NEWS ve stejné cílové kategorii alespoň na tři minuty pustilo 978 000 diváků. Lidé navíc i kvůli speciálnímu pokrytí korunovace sledovali CNN Prima NEWS během celého týdne. Celotýdenní share tak dosáhl nadprůměrné hodnoty 2,59 %.

Dařilo se i zpravodajskému webu. Za prodloužený víkend zaměřený na korunovaci Karla III. zaznamenal web CNNPrima.cz přes 4,5 milionu zobrazených stránek a 2,5 milionu zhlédnutí videí. V rámci celého minulého týdne navštívilo web CNNPrima.cz přes 1,7 milionu reálných uživatelů, což znamenalo čtvrté místo mezi zpravodajskými weby v Česku. Současně v tomto týdnu zaznamenal web celkem 8,7 milionu zobrazených stránek a přes 5 milionů zhlédnutí videí. Na sociálních sítích CNN Prima NEWS oslovila 1 754 704 uživatelů.

Tagy: