Krampol prozradil, proč si vzal Xanax. Potřeboval jsem se uklidnit, popsal detaily z nemocnice

Jiří Krampol tráví posledních pár týdnů v nemocnici.

Jiří Krampol promluvil z nemocnice

Herec, bavič a dabér Jiří Krampol si před páteční náhlou hospitalizací vzal prášek Xanax. Důvodem měla být psychická nepohoda po zrušení schůzky s jeho současnou múzou Janou. Uvedl to deník Blesk.

Ve středu Jiří Krampol podepsal v nemocnici reverz, aby se po čtrnáctidenní hospitalizaci mohl znovu vrátit domů do svého bytu. Kromě návštěvy hrobu své zesnulé manželky Hany a návštěvy jeho milované Okoře měl podle informací deníku Blesk v plánu i romantický večer se současnou přítelkyní Jájou, jak svou milou legenda českého filmu, bavičství a dabingu přezdívá.

ČTĚTE TAKÉ: Na horách sněží. V Krkonoších napadlo 20 centimetrů, horská služba varuje před lavinami

„Nakoupil rozmanité delikatesy, dobré pití a těšil se na večírek při svíčkách. Jája mu ale zavolala, že nemůže přijít, protože je v Praze její přítel ze Švýcarska,“ píše deník Blesk s tím, že Krampola to mělo rozčílit. „Rozrušilo mě to. Potřeboval jsem se uklidnit,“ přiznal.

„Vzal jsem si prášek, usnul a pak se nemohl probrat. Xanax je přitom na zklidnění, ne na spaní, takže nevím, jak je to možné,“ popsal Krampol z nemocnice pro CNN Prima NEWS.

Svůj kolaps dává za vinu několikaměsíčnímu ležení v nemocnici. „Před několika dny jsme natočili krásnou písničku a žádné problémy jsem neměl,“ popsal herec.

V současné době se zotavuje v pražské nemocnici na Karlově náměstí. Veškeré zvěsti o možném pokusu o sebevraždu razantně odmítl. „Jsou to zlé spekulace, které mi ubližují. Kraviny, které se vymykají jakékoliv logice. Že se prý loučím, že chci spáchat sebevraždu, že tam ležel nůž a že se báli, abych se neprobodl, nebo že chci skočit z okna a podobné nesmysly. Ani nevím, co na to říct,“ zlobil se Krampol.

Zdravotní komplikace baviče, který má chronicky nemocné průdušky, neberou konce. Od začátku letošního roku je téměř nepřetržitě v péči lékařů. Celý leden v nemocnici absolvoval rehabilitace, které mu měly navrátit jistotu v chůzi a posílit ochablé svalstvo.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Podívejte se, kde si ještě zalyžujete. Horské resorty se chystají na Velikonoce

Tagy:
nemoc kolaps hospitalizace partnerka ARO Showtime Jiří Krampol zdravotní stav Xanax uklidnění