Kraus přivítá známou trojici. Přijdou Bubílková, nadějná herečka a slovenský sexsymbol

V dalším dílu Show Jana Krause se představí publicistka Zuzana Bubílková, herečka Kateřina Marie Fialová a herec, model a člen čestné stráže slovenské prezidentky Adam Bardy. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 7. září ve 21:35 na Primě.

Prvním hostem, který ve středu večer zavítá do Show Jana Krause, bude oblíbená česká komička, televizní novinářka, publicistka a moderátorka Zuzana Bubílková, která hned zkraje prozradí, že má čtyřiadevadesátiletého otce, který touží po chytrém telefonu, a jednadevadesátiletou matku, která si k narozeninám přála scanner. „Protože oni pracovali část svého života na Slovensku, a tak se musí co tři měsíce hlásit, že ještě žijí, aby jim vyplatili důchod. A ona s tím vždycky musela chodit po všech úřadech, tak teď má scanner a normálně to rozešle. Naučila se s tím,“ vypráví, jak zdatně její rodiče zvládají nejmodernější technologie.

„Scanner jsem jí koupila a doporučila kluka, který i mně dělá elektroniku. A najednou mi přišla esemeska: Už umím scannovat, jestli chceš, za pět stovek tě to naučím,“ dodává se smíchem paní Zuzana, která poslední dobou svůj dar glosovat využívá i na sociálních sítích. „Mám Instagram už přes rok a dávala jsem tam to, co všichni – hlavu a zadek stokrát jinak. Většina lidí to tam tak dává. Navíc se vyfotí přes čtyři filtry a věří tomu, že tak skutečně vypadají,“ nekompromisně tepe do zaslepených uživatelů Instagramu s tím, že se chtěla mezi uživateli trochu lišit. „Začala jsem dávat obsah, což vzbudilo velkou pozornost, protože představte si, že někdo má názor. To je průser,“ říká Bubílková.

Okamuru zastavit nešlo

Na sociálních sítích si tak „užívá“ i řadu nesnášenlivých komentářů, zvláště pak od fanoušků těch, o které se dovolí jakkoli sarkasticky otřít. Svůj břitký humor uplatňuje ale i v éteru. „V rádiu glosuju už asi šest let,“ popisuje. „Oni mi pošlou nějaké téma – někdy si tedy říkám: ‚Panebože, na tohle nevymyslím nic.‘ Ale ono se nakonec přeci jen vždycky něco vymyslí.“ Její práci prý pravidelně sleduje a komentuje i její maminka, která má očividně také velmi břitký styl humoru, neboť kdykoli Zuzana nějakou rubriku vynechá, třeba kvůli státnímu svátku, maminka hned telefonuje a ptá se, jestli už ji vyhodili.

Koho prý ale v žádném případě nedovede zastavit, je Tomio Okamura. „Natáčela jsem s Okamurou. Pořád něco říkal a já ho žádala, jestli by mohl zmlknout aspoň, když ho představuju. Nedokázala jsem mu skočit do řeči. Jako politická zpravodajka jsem byla vytrénovaná, že musím počkat na nádech a skočit do řeči. Jenže Okamura nedýchá. Nevím, on má snad žábry. Když jsme skončili, řekl mi, že nejsem špatná, jen potřebuju školení a že mi ho dá. A pak se otočil a ještě mi řekl, že je singl. Z toho jsem byla mimo.“ Takové nabídce se nelze divit, protože paní Zuzana, ačkoli je čerstvou sedmdesátnicí, je ve skvělé formě nejen, co se vyřídilky týče, ale i celkově fyzicky působí velmi svěže.

Herečka a její nejlepší přítel vysavač

Jako další host se představí půvabná herečka a stepařská hvězda Kateřina Marie Fialová s nebývale pevným stiskem ruky, jak překvapeně podotkne Jan Kraus. „Vyhrála jsem čtyřikrát mistrovství světa, třikrát Evropu a pak už jsem nějak nechtěla,“ vypočítává své úspěchy ve stepu, který jí prý šel od samého počátku dobře. A bodovala dokonce i v Americe, což ji obzvlášť těšilo.

Umělecká kariéra byla podle jejích slov stejně jediným řešením. „Já nemohla jít na jinou školu než na konzervatoř, protože tam není fyzika, chemie, matika,“ říká o sobě, zatímco zpěv, hra na piano a další ji bavily a šly jí. Ještě víc než její studium na konzervatoři bude ale moderátora zajímat její soukromý život. „Je to fajn,“ culí se Kateřina a prozrazuje, že její přítel je také herec a že jsou spolu už dva a půl roku. Dost překvapí také tvrzením, že ráda uklízí a vysavač je pro ni nejlepší přítel. „Strašně ráda uklízím, vysavač je můj nejlepší přítel. Úklid mám ráda, je to čištění hlavy. S partnerem ho máme rozdělený tak, že on mi říká, co mám dělat, a já to dělám. A já mu zase říkám, že jen ať v klidu sedí a je hezkej. A on se mě pak zas ptá, jestli to není blbý, že jen sedí,” vysvětluje herečka.

Co jí naopak dělá velké problémy, je plánování termínů. „Neumím dělat termíny, mám problém s normální organizací života,“ říká sebekriticky, ale vzápětí spokojeně dodává, že teď už jí je dělá její přítel. „Dělá to dobře a dělá to tak, že nejsou žádné problémy.“ Na závěr prozradí také to, že ačkoliv i ona má profily na sociálních sítích, není na nich zdaleka tak aktivní, jak by pro budování své popularity měla být. „Já to nemám ráda,“ ošívá se a vysvětluje, že ačkoli nafotila sérii erotických fotografií pro jeden časopis, na Instagram takové snímky nevystavuje. „Asi mě děsí myšlenka, že na internetu si to může kdokoli jakkoli najít, a to nechci.“

Slovenský muž roku sloužil i u Čaputové

Do třetice přivítáme „slovenského muže roku“ Adama Bardyho, který byl donedávna členem čestné stráže slovenské prezidentky Zuzany Čaputové a který letos navíc obsadil druhé místo ve slovenské televizní taneční soutěži. „Sloužil jsem v hodnosti kapitána a velel jsem akcím,“ přibližuje svoji úlohu u čestné stráže a vyvrací moderátorovu představu, že stál hlídku před palácem.

Dále bude Jana Krause zajímat soutěž Muž roku. „Vy jste s tím začal, ale já se tím nikdy nechlubím,“ říká na to. „Ani nevím, kolik se tam přihlásilo uchazečů, ale finalistů bylo, myslím, deset. Bylo to něco jiného než u vás. Bylo to spojeno se zdravým životním stylem, sportem a podobně. Dvakrát jsem se prošel v trenkách a vyhrál jsem Muže roku. To mi trochu pootevřelo dveře do modelingu, který dělám doteď,“ popsal detaily Bardy

Výhra v soutěži mu otevřela mimo jiné dveře do světa modelingu a šoubyznysu. Co všechno bude Jan Kraus na Adamově zevnějšku obdivovat? A jak vypadá život slovenského muže roku? To a mnohem více se dozvíte v dalším premiérovém dílu oblíbeného pořadu Show Jana Krause na Primě!

Tagy: