Kubelková o novém klipu: Mé koupání ve vaně může někoho dráždit. Doma byli nadšení

Iva Kubelková hostem Nového dne

Videoklip k písni modelky a moderátorky pořadu Showtime Ivy Kubelkové a Michala Pavlíčka Tak mě houpej vyvolal řadu diskusí kvůli intimitě. „Ve videoklipu přitom není téměř nic intimního. Se mnou se to nese – jakmile se ke mně přiblíží chlap, je toho všude plno,“ řekla v pořadu Nový den na CNN Prima NEWS Kubelková.

Píseň se dostala na světlo světa teprve před pár dny. Klip se natočil za jeden den. „Myšlenka této písničky je, aby se nás protějšek nezapomínal dotýkat. Někdy stačí, aby nás člověk objal, a mnohdy je to více než dokola opakovaná slova. A ve vztahu bychom neměli zapomínat na drobné doteky. Všimla jsem si, že velmi často se to ze vztahů vytrácí a pak lidé mají pocit, že jim vztah propadl mezi prsty,“ vysvětlila Kubelková.

Protějška Kubelkové si v písni zahrál muž roku 2011 Martin Gardavský. „Nechtěla jsem, aby to bylo osobní, takže jsem nechala produkci, aby předvybrala finální desítku, pak jsem si vybrala. Nechtěla jsem, aby byl extrémně mladší. Chtěla jsem, aby byl v pohodě a abychom k sobě nějak korespondovali. Martinovi jsem dala za úkol, aby si nechal narůst vousy, aby byl trošku starší,“ prozradila modelka.

Jak reagovala rodina?

Podle moderátorky Showtime je klip velmi něžný a jemný. „Chápu, že záběry toho, jak se koupu v šatech ve vaně, jsou mediálně nejzajímavější,“ reagovala Kubelková na diskuse kolem ztvárnění videa. „Ve videoklipu není téměř nic intimního. Se mnou se to nese – jakmile se ke mně přiblíží chlap, je toho všude plno,“ dodala.

„Myslím, že člověk se musí smířit s tím, že kromě pozitiv přijdou i negativa. Je mi jasné, že klip může někoho dráždit a že si někdo může myslet, jestli mám v tomto věku zapotřebí se válet ve vaně. Nemůže se to líbit všem a u hudby to platí extrémně,“ má jasno Kubelková.

A jak na videoklip reagovali doma? „Partner byl velmi nadšený. Mám doma umělce, takže tam je pochopení, naopak to velmi chválil. A dcery? Natálka byla nadšená, Kája zvedla jedno obočí a koukla na tatínka, jestli dobrý. A ten jí řekl: ‚Kájo, to mě dobře namaskovali, co?‘ U nás je dobrá nálada,“ řekla Kubelková.

Tagy: