Lambora a Bezděková se rozešli. Vítr života nás popohání na jinou stranu, lituje herec

Marek Lambora a Andrea Bezděková se rozešli.

Konec spekulací. Modelka Andrea Bezděková a herec Marek Lambora na sociálních sítích potvrdili, že se rozešli. Detaily rozchodu se však rozhodli nechat pro sebe.

Informace o tom, že Česká Miss 2016 Bezděková tvoří pár s hvězdou seriálu Slunečná, se dostaly na povrch letos v únoru. Teď na sociálních sítích oba potvrdili, že se vydali vlastní cestou. „Rozchod by neměl být považován za veřejnou událost a to ani když jste označeni za veřejně známé osoby,“ napsala na Instagramu Bezděková.

„Bolí to. A někdy to bolí ještě o fous víc, protože to nezůstane jen mezi vámi, ale pluje to společností, která vás tím konfrontuje v moment, kdy na to ještě nejste připravení,“ doplnila Bezděková. Své soukromí si s Lamborou velmi střežili, proto jim nebylo příjemné se o smutnou zprávu dělit s veřejností. Považovali to však za nezbytnost. „Naše cesty se rozdělily a kráčíme si zase každý svou vlastní. Rádi se máme stále, ale dnes už jen jako přátelé,“ uvedla Bezděková.

Informaci potvrdil také Lambora. „S Ájou jsme se rozhodli naši společnou cestu životem rozdělit. Ani náhodou jsme si neublížili, abych usadil ty všelijaké otazníky zpátky do tečky. Jen někdy zkrátka přijdete na to, že vás oba popohání vítr života na trochu jinou stranu. Takže teď budeme západy našich dní, s požehnáním toho druhého a s čistým srdcem, vyhlížet každý po svém,“ napsal seriálový Janek Linhart.

„Jestli mám být ale úplně upřímný, víc bych se k tomu vyjadřovat nechtěl, vše ostatní, když dovolíte, si nechám jen pro nás dva,“ uzavřel Lambora.

Tagy: