Laurinovou trápí kila navíc. Obává se, že se nevejde do seriálové uniformy

Sabina Laurinová jako sestřička Mery v seriálu Sestřičky Modrsabiný kód.

Seriálové sestřičky natáčely nový spot a Sabina Laurinová, která v seriálu hraje jednu z hlavních rolí, si postěžovala na kila navíc. Prý je ráda, že je ještě dokáže schovat pod seriálovou uniformou. „Teď bych se měla zabývat tím, abych se vešla do tohoto mundúru,“ přiznala se k povánočnímu trápení.

Herečka Sabina Laurinová je jedna z ústředních postav primáckého seriálu Sestřičky Modrý kód, a tak není divu, že byla součástí natáčení nových spotů. „Náš seriál Sestřičky je nejen zábavou, ale i něčím, co lidi vzdělává a pomáhá,“ vysvětlila herečka.

Sestřičky se totiž často spojily s různými kampaněmi a upozornily už několikrát na aktuální témata. „Chceme teď upozornit na to, že spousta těch akcí může diváky zajímat a také se toho mohou účastnit, nebo mohou pomoci, přispět. Tahle ta kampaň je za účelem upozornit na to, kolik jsme toho už udělali,“ řekl režisér Vojtěch Moravec.

Sabina se při natáčení spotu oblékla do typické seriálové uniformy, ve které prý mohla schovat kila navíc. „Dětem zakazuji jíst cukroví do Štědrého večera. Tak jsme to vydrželi, ale pak jsme se utrhli ze řetězu,“ svěřila se herečka.

„Teď bych se měla zabývat tím, abych mohla dál fungovat a vešla se do tohoto mundúru,“ dodala typicky ženskou odpověď po svátečním ládování se. Po vánoční pauze v natáčení se ale zpět na plac moc těšila.

Kdyby přišla o práci, šla by do pečovatelského ústavu

Herečka si je vědoma, že má ohromné štěstí a může i v této situaci dál pracovat, a to před televizními kamerami. I tak ale přemýšlela, co by dělala, kdyby tomu tak nebylo. „Vrhla bych se na práci s lidmi spíš v nějakých sociálních službách nebo v pečovatelském ústavu,“ uvedla Laurinová, která by určitě chtěla zůstat v kontaktu s lidmi a pomáhat.

„Kdybych mohla třeba lidi i jen rozesmát a udělat jim radost něčím, co umím,“ dodala Laurinová, která bude zatím dál rozdávat radost televizním divákům jako sestra Mery v Sestřičkách. A dokonce něco málo navíc prozradila. Diváci se prý mají na co těšit.

„Nechci být příliš konkrétní, abych diváky nepřipravila o překvapení. Můžu ale prozradit, že se Mery dostane do takové situace jako žena mezi dvěma muži. No a jak to dopadne? To se na nás budete muset dívat,“ vzkázala na závěr televizním divákům.

Podívejte se na nový televizní spot se Sabinou Laurinovou:

Tagy: