Ledecký: Policie mě kvůli hraní v Chotěboři nekontaktovala. Zprávy mám jen z médií

Janek Ledecký

Živé koncerty za účastí publika, včetně těch vánočních, jsou letos zakázané kvůli koronaviru. Přesto zpěvák Janek Ledecký jedno malé vystoupení zorganizoval. „Natáčíme videoklip, to se smí,“ prohlásil u vánočního stromku v Chotěboři, kde se svou kapelou krátce zahrál.

Od začátku pandemie na jaře musel zpěvák v podstatě vše zrušit. „Já ale mám tu výhodu, že velká část toho, co dělám, je psaní. Na psaní mi zatím nikdo nešlápl,“ řekl Ledecký.

A mělo nějaké následky jeho koncertování v Chotěboři na náměstí u vánočního stromu? „Technicky vzato to bylo natáčení klipu. Bylo to senzační, nádherný. Lidé, kteří byli na náměstí a přišli se podívat, šli okolo náhodou, když se rozsvěcel vánoční stromek na první advent, také si to užili,“ sdělil zpěvák.

Ledeckého kvůli akci prý stíhá policie. „Já mám zprávy jenom z médií. Zatím mě nikdo nekontaktoval v tomhle ohledu, takže se nechám překvapit,“ uvedl zpěvák.

Vánoční DVD

„Já se nyní snažím chytit co nejvíce závodů, co teď jezdí Ester, i tréninků,“ vysvětlil Ledecký, jehož dcera je slavná Ester Ledecká, olympijská vítězka ve snowboardu i alpském lyžování.

Janek Ledecký se nechtěně stal symbolem Vánoc. I letos můžeme vidět jeho vánoční koncert na jeho novém DVD s názvem Sliby se mají plnit… Live. „Když budete soutěžit na Facebooku pořadu Showtime, tak můžete DVD vyhrát zadarmo,“ dodal zpěvák.

Tagy: