Kam letos zmizela ikona Varů Čvančarová? Přiznala problémy, kvůli kterým nedorazí

Herečka Jitka Čvančarová a tanečník Petr Čadek zažívají hektické období. Proto letos nedorazí na filmový festival v Karlových Varech. „Už jsme se prezidentovi festivalu Jiřímu Bartoškovi omluvili,“ sdělili Blesku. Podle deníku za neúčastí stojí pracovní důvody.

Čadek nyní opustil svou Tančírnu, kde nabízel taneční lekce a semináře. „Není to pro mne vůbec snadné, ale po deseti letech intenzivního soužití s Tančírnou mne osobní a pracovní důvody dovedly k odchodu,“ vysvětlil Blesku Čadek.

Ke dni 30. června převedl svůj vlastnický podíl ředitelce taneční školy Simoně Svobodové, která ji dál povede sama. Přesto, že by se mohlo zdát, že bude mít Čadek nyní více volného času, není tomu tak.

Manželé letos návštěvu 56. ročníku Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary nejspíš odloží. „Letos do Varů na 80 procent nepřijedeme. Máme s manželem moc práce a neradi bychom, aby to všechno bylo hektické,“ svěřila se Blesku Čvančarová.

Věří ale, že jim to vyjde příště. „Už jsme se Jirkovi Bartoškovi omlouvali. Moc mu děkujeme za pozvání. Příště určitě zase rádi přijedeme a já zase moc ráda vzbudím rozruch nějakou tou svojí róbou. Letos to ale vážně nepůjde,“ dodala s úsměvem.

Čvančarová loni svými modrými šaty zastínila na zahajovacím ceremoniálu filmového festivalu nejednu osobnost. Vlnu nevídané pozornosti nejspíše nečekala, stejně jako slovenský módní návrhář Boris Hanečka, který slavnostní model vytvořil.

Tagy: