Luxusní výlet i oslavy Velikonoc. Vignerová a Kolečko odhalili první fotku po tajné svatbě

Aneta Vignerová a režisér Petr Kolečko poprvé od tajné svatby zveřejnili společnou fotografii. Novomanželský pár odjel do Belgie, kde si užíval památek a místní gastronomie v jedné z luxusních restaurací a vše dokumentoval i na sociálních sítích. Na velikonoční svátky byla slavná modelka už zpět v Čechách, kde si užívala tradice se svým synem Jiříkem.

Jazzová hudba, několikachodová večeře a romantika. Asi tak by se dala shrnout zahraniční cesta Vignerové a Kolečka do Belgie krátce po svatbě. Kromě památek si užívali i jídla.

K TÉMATU: Mám enormně vyvinutou intuici, říká Barbara Nesvadbová. Zachránila ji i před stalkerem

Na Instagramu nechyběla ani jejich společná a zamilovaná fotografie. „Krásnou dobrou noc,“ napsala modelka k fotografii s novomanželem. Ke zprávě přidala i emotikon srdíčka. Snímky z luxusní večeře pak po pár hodinách střídají fotografie z Velikonoc.

Pletky s Nesvačilovou

Kolečko tvořil pár s Vignerovou od roku 2019, během té doby přivedli na svět syna Jiříka. Koncem loňského léta však známý scenárista oznámil, že se s 35letou modelkou rozchází. „Rozchod s partnerem, se kterým má člověk děti, není nikdy žádná výhra. Bohužel v tomto případě se to jevilo již delší dobu jako nevyhnutelné řešení. Vynasnažím se, aby tím Jiřík trpěl co nejméně,“ řekl v pořadu ShowTime.

Důvodem pro konec jejich vztahu měla být herečka Denisa Nesvačilová, která se po boku Kolečka ukazovala i na veřejnosti. Zanedlouho poté však Vinegnerová a slavný režisér překvapili, když oznámili, že byli sezdáni.

Tagy: