Má Karel Gott opravdu utajeného syna? Dominika Gottová nemá důkaz

Dcera Karla Gotta Dominika se rozhodla jít s pravdou ven. „Já a mé sestry máme bratra,“ stojí v úvodu jejího prohlášení pro média. Odhalila tak asi největší tajemství svého slavného otce, a sice že měl nemanželského syna. Podle svých slov pro to ale nemá žádný důkaz. Otázkou tedy stále zůstává, jak to ve skutečnosti je.

Gottova nejstarší dcera opět v jejich rodině zamíchala kartami. Přiznala otcovo snad největší tajemství, a potvrdila tak dřívější spekulace. „Získala jsem informace od dvou důležitých osob života mého otce, které mi potvrdily, že bratra máme,“ napsala za všechny Gottovy dcery.

„Vím, o koho jde. Dotyčný chlapec je ale nezletilý a moc se neznáme, viděli jsme se jen sporadicky. Myslím si ale, že by veřejnost měla vědět, že můj otec, Karel Gott, měl vytouženého syna,“ pokračovala v otevřené zpovědi.

Televizi CNN Prima NEWS ale odmítla sdělit, odkud informaci získala. „Nemám na to důkaz, je to z doslechu, pokud tomu tak doopravdy je, budu velmi ráda a bylo by to velmi příjemné. Pochopitelně od té doby uplynulo několik let, možná bychom si už měli v jeho věku co říct,“ popsala pro pořad Showtime Dominika Gottová.

„Jestli to tak opravdu je, budu kontaktovat matku,“ zdůraznila. S informací přišla až nyní, jelikož se to dozvěděla až letos. „Rodina také vylezla na povrch s věcmi, které měly zůstat v rodinném kruhu. Obě strany máme máslo na hlavě,“ zdůvodnila, proč s informací vyrukovala až teď.

Dominika se také rozhodla, že prozradí totožnost matky jejího utajovaného bratra – a zdaleka se nejedná o neznámého člověka. Kauza o nevěře Mistra před pár lety plnila český bulvár. „Jde o Alici Kovácsovou, úžasnou dámu, která mého otce mnoho let milovala a poskytovala mu to, co jinde nedostával,“ přiznala nejstarší dcera mnohonásobného zlatého slavíka.

Vždycky jsem si přála mít bratra

Mezi řádky si tak Dominika i dobře odpromovala svou knihu o zesnulém otci. „Když jsem letos s týmem psala knihu Poslední roky s Karlem, na přímý dotaz, zda je její syn také synem mého otce, odpověděla, že neví, komu by odpověď pomohla či spíše koho by potěšila. Informaci tedy nevyvrátila! Následně ale, až po uzávěrce knihy, poskytla kolegům v redakci knihy fotografii, na které je dotyčný chlapec s mým otcem vyfocený,“ napsala Dominika, která tuto fotografii poskytla médiím.

Alice Kovácsová se po předchozích aférách v médiích ohledně vztahu s ženatým Karlem Gottem odstěhovala za hranice Česka, a to na Kanárské ostrovy, kde jsou se synem mimo dohled veřejnosti.

Dominika Gottová na konci prohlášení dodala, že tímto přiznáním nechtěla nikomu ublížit, i když vdovu po jejím otci Ivanku Gottovou, se kterou neměla zrovna vřelé vztahy, taková zpráva asi nepotěší a bude muset čelit další těžké výzvě.

„Nepíšu tyto řádky proto, že bych chtěla někomu ublížit, ale proto, že by si národ zasloužil říct pravdu o tom, že můj otec měl skutečně syna. Pokud jde o mě samotnou, tato informace mne velmi potěšila. Vždy jsem si přála mít bratra,“ stojí v závěru dopisu.

Tagy: