Má stejného plastického chirurga jako Putin? Nová fotka jeho údajné milenky překvapila

Bývalá gymnastka Alina Kabajevová, údajná milenka Vladimira Putina, byla spatřena se snubním prstenem. Okamžitě se tak objevily spekulace, zda se provdala za ruského prezidenta. Kabajevová se na veřejnosti ukázala po dlouhé době a mnozí Rusové ji téměř nepoznali. Domnívají se, že podstoupila plastickou operaci a že má stejného plastického chirurga jako Putin.

Údajná milenka Vladimira Putina se po dlouhé době objevila na veřejnosti. Podle webu Mirror.uk se doposud skrývala ve Švýcarsku se svými čtyřmi dětmi, jejichž otcem má být ruský prezident, přestože to nikdy oficiálně nepřiznal. Podle jiných spekulací se také mohla skrývat v bunkru na Sibiři.

Nyní se ale Kabajevová objevila na zkoušce juniorských gymnastek v Moskvě. Přestože Kreml zakazoval fotografování, sdílela trenérka Jekatěrina Sirotinaová snímky z tréninku, na kterých je údajná Putinova milenka zachycena se snubním prstenem na ruce. Okamžitě se tak objevily spekulace, že se Kabajevová tajně provdala za ruského prezidenta.

Nejde ale o jedinou novinku, kterou snímky odhalily. Ruskojazyčná bulvární média si všimla, že se tvář Kabajevové změnila. Kanál Tol'ko Nikomu na sociální síti Telegram uvedl, že Kabajevová a Putin mají stejného plastického chirurga. „Nový vzhled Aliny Kabajevové. Tentokrát je oblečená neformálně –⁠ a je viděna se snubním prstenem. A ano, rukopis rodinného kosmetického chirurga je docela znatelný,“ cituje informaci web Daily Mail. Ruský Cosmopolitan pak poznamenal, že vítězka olympiády v Aténách byla nápadně krásnější.

Spekulace o jejím vztahu s ruským prezidentem se objevily již v dubnu roku 2008, kdy ruské noviny Moskovskij Koresponděnt otiskly zprávu, že se chystá jejich svatba. Vladimir Putin tehdy zprávu označil za nesmysl.

Kabajevová je předsedkyní představenstva ruského mediálního domu National Media Group a je považována za jednu z nejúspěšnějších ruských gymnastek.

Tagy: