Mám nového „aligátora“ a SMS neposílám, prozradil Zeman. Dám ti číslo, Vašku, nabídl Klausovi

Bývalí prezidenti Václav Klaus (vlevo) a Miloš Zeman (vpravo) v exkluzivní debatě na CNN Prima NEWS

Václav Klaus a Miloš Zeman vzpomínali na 17. listopad

Jsem teprve na dvacáté první stránce, odpověděl bývalý prezident Miloš Zeman na dotaz, jak mu jde psaní jeho pamětí z doby, kdy zastával úřad hlavy státu. V exkluzivní debatě na CNN Prima NEWS se pochlubil novým mobilním telefonem značky Aligator. Klaus zase ohledně svých plánů do budoucna uvedl, že často přednáší v zahraničí. „Mám pocit, že pořád někdo chce slyšet, co říkám, a mě to baví,“ řekl Klaus.

„Snažím se pořád promlouvat a myslím, že řada lidí to kvituje, řada to určitě cítí nenávistně. Toho jsem si dobře vědom. Platí to samozřejmě tady u nás doma, což považuji za rozhodující, protože je snazší být prorokem někde v zahraničí,“ řekl Klaus.

ČTĚTE TAKÉ: 17. listopad jsem neslavil, svátek nám ukradli, může za to i Fialova vláda, řekl Klaus

Podle jeho slov se až třikrát měsíčně účastní zahraničních konferencí. „Minulý týden jsem byl ve Varšavě, příští týden budu ve Švýcarsku, v Curychu a tak dále. Mám pocit, že pořád někdo chce slyšet, co říkám, a musím se přiznat, že mě to baví,“ uvedl druhý prezident samostatné České republiky.

Jeho nástupce v prezidentské funkci Zeman sice nepřednáší, píše ale paměti z doby svého působení na Pražském hradě. „Jsem na dvacáté první stránce, jde to docela pomalu,“ uvedl a dodal, že se tempo jeho psaní zrychlí.

Pochlubil se také novým mobilním telefonem. Ten je stejně jako ten předchozí značky Aligator. „Mám novou verzi aligátora, ne už tu starou, ale tu úplně novou. Neposílám z toho ale esemesky, jenom si telefonuji s přáteli,“ uvedl Zeman a dal Klausovi nabídku.

„Rád ti dám telefon, protože tě pokládám za přítele, a bude dobré si čas od času zavolat a radovat se, jak to u nás všechno skvěle funguje,“ řekl Klausovi.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Alfa samci v politice jsou minulostí, prohlásil Pospíšil. Kalouska ctí jako otce zakladatele

Tagy: