Karlos Vémola a jeho žena Lela očekávají potomka. Už mají vybrané jméno

Karlos Vémola s manželkou Lelou v Praze

Lela Vémola je těhotná

Radostnou zprávu v neděli zveřejnil populární český bojovník MMA Karlos Vémola. S manželkou Lelou očekávají syna. Do rodinného sídla Vémolandu tak přibude další sourozenec k synovi Rockymu a dceři Lilly, uvedl deník Blesk.

Vémola svolal přátele a média na speciální akci do pražské restaurace Highlight, napsal Blesk. Manželé sladěni ve světlých tónech se na podium postavili před velkou zeď z balónků, před kterou stál nepřehlédnutelný nápis BABY.

ČTĚTE DÁLE: Vémolova odveta se slovenským rivalem se ruší. Nevím, co k tomu teď říct, přiznává bojovník

„Bude to malej Arnie! Už máme doma Rockyho a tohle bude malej Arnie,“ prohlásil slavnostně Vémola. Pár má spolu již dvouletého syna Rockyho a čtyřletou dceru Lilly. Vémola se s manželkou Lelou seznámil přes sociální sítě v roce 2017.

V lednu 2022 prožívala dvojice největší krizi, tehdy to vypadalo, že Lela svého muže opustí. Dokonce přišlo velmi závažné obvinění z domácího násilí. Bývalá playmate na Instagramu uvedla, že se Vémoly bojí.

Po následném usmíření v létě téhož roku uzavřeli manželský sňatek za přítomnosti řady slavných osobností. Oddávajícím byl herec a moderátor Jiří Krampol.

Vémola, přezdívaný Terminátor, patří mezi nejpopulárnější české bojovníky MMA současnosti. Letos v létě porazil v odvetě svého dlouholetého rivala Attilu Végha. O jeho dalším soupeři zatím není jasno.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Nejhorší šichta? S polonahou modelkou v posteli na londýnském nádraží, vzpomíná Vémola

Tagy: