Manželka během dovolené na Bahamách plánovala vraždu manžela. Prozradila ji náhoda

Žena plánovala vraždu svého manžela. Na fotografiích se tvářila jako šťastná manželka.

Vražda na Bahamách

Na exotických Bahamách zadrželi policisté Američanku, která si měla objednat vraždu svého manžela. K činu si podle vyšetřovatelů najala dva mladíky, z nichž jeden měl být její milenec. Policie jejich úmysly odhalila náhodou. Trojice je nyní ve vazbě.

Na bahamském ostrově Abaco se měli 16. července dva místní obyvatelé domluvit, že provedou nájemnou vraždu pojišťovacího agenta Roberta Shivera. Podle policie to bylo na popud jeho manželky Lindsay.

ČTĚTE TAKÉ: Rodinný oběd skončil tragédií. Tři lidé zemřeli po konzumaci jídla, policie podezírá kuchařku

Ta se na sociálních sítích prezentuje jako šťastná choť a matka, a proto navenek nic nenasvědčovalo tomu, že by mohla být schopna něčeho takového. Ale policie to viděla jinak. Plán přitom odhalila úplnou náhodou poté, co muži podezřelému z vloupání do místního baru zabavila telefon, přičemž v něm vyšetřovatelé nalezli konverzaci o tom, jak k činu dojde. Totožnost majitele mobilu je ale neznámá.

Obžalovaní už mají za sebou první soud, k plánování vraždy se ale nepřiznali, není tak ani jasné, jaký mohla mít Shiverová motiv. Partneři ale měli být od dubna v rozvodovém řízení. Důvodem mělo být cizoložství Lindsay, kterou zřejmě Robert načapal s mužem, který se měl na mordu podílet.

„Zoufalí lidé dělají zoufalé věci a je smutné, jak daleko to může zajít,“ sdělil pro CNN jeden ze sousedů. Lidé v okolí jsou v šoku, nikdo z nich nečekal, že by v jejich komunitě mohlo k něčemu podobnému dojít.

Za šťastnými společnými fotografiemi z dovolených na Bahamách, na jachtách a v soukromém tryskáči se totiž skrývaly hádky o péči o tři malé děti a budoucnost mnohamilionového majetku.

Tagy:
CNN Instagram soud krimi USA nájemný vrah Lindsey Shiverová Robert Shiver plánovaná vražda Bahamy