MAPA: Kam na jídlo za stovku ve Zlíně? V nabídce jsou špagety i křenová omáčka

Obědy do stovky ve Zlíně

Obědy do stovky ve Zlíně

Štáb CNN Prima NEWS opět vyrazil hledat restaurace a jídelny, kde je možné najíst se do sta korun. Tentokrát se zaměřil na Zlín. Za stokorunu byly na jídelníčku například špagety s kuřecím masem nebo křenová omáčka.

Cinkot nádobí a vůně lahodných jídel. Tak to vypadá krátce po jedenácté dopoledne ve zlínské jídelně D-Bistro. Vybrat si tady z bohaté nabídky není jednoduché. Na jídelníčku jsou například špagety s krémovým špenátem a kuřecím masem nebo křenová omáčka s uzeným a knedlíky. To vše s cenovkou pod sto korun.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: České řetězce prodávaly zkažené potraviny. Inspekce našla plíseň i pesticidy

„Dneska vede křenová omáčka a borůvkové knedlíky,“ uvedla pro CNN Prima NEWS vedoucí jídelny Martina Helešicová. „Myslím, že už od devíti hodin, co jsme otevřeli, se na to lidé ptají. Nejsou to jen klasická česká jídla, ale samozřejmě se snažíme jít i trendem zdravějšího stravování. Takže každý den nastavujeme takový výběr – z každého trochu,“ popsal manažer jídelny Kamil Böhm.

Mapu dalších míst s cenově dostupnou nabídkou stravování najdete zde:

Levné obědy nabízí i nedaleká zlínská restaurace Zubr, kde mají denně v nabídce hned několik jídel do stovky. „Já jsem měl gulášek a byl výborný,“ řekl jeden z dotazovaných v anketě CNN Prima NEWS. „Na dnešní ceny určitě perfektní,“ řekl další dotazovaný.

„Díky tomu, že už jsme na trhu 20 let, tak jsme si dokázali domluvit ceny. Máme nasmlouváno tak, abychom dokázali za 99 korun uvařit oběd,“ řekla majitelka restaurace Zubr Petra Urbánková.

Bonus pro strávníky je i to, že pokud nemají čas posedět a potřebují si jídlo odnést s sebou, zabalí jim ho tady zadarmo. „Zpětná vazba od našich zákazníků je většinou kladná,“ řekla provozní Karolína Květoňová.

Znáte i vy podnik, kde dobře a levně vaří? Vaše tipy s jídly do stovky můžete poslat na adresu: zpravy@iprima.cz

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Pozor na falešné slevy, varuje obchodní inspekce. Expert poradil, jak prodejcům nenaletět

Tagy: