Měla jsem namále, přiznala Bohdalová. Propuštění z nemocnice je stále v nedohlednu

Jiřina Bohdalová skončila podle všeho ve vážném stavu v nemocnici.

Strach o Jiřinu Bohdalovou

Třiadevadesátiletá herečka Jiřina Bohdalová se stále zotavuje po vážné otravě organismu, kterou zřejmě způsobilo špatně tepelně upravené maso. Ačkoli se její zdravotní stav zlepšuje, na návrat domů z nemocnice si bude muset ještě počkat.

Nehledě na skutečnost, že antibiotika proti bakterii Yersinia enterocolitica, která jí způsobila potíže, zabírají, v nemocnici bude muset Bohdalová ještě nějakou chvíli pobýt. „Ještě tu budu muset být příští týden, ale už na normálním pokoji,“ řekla Bohdalová deníku Blesk a přiznala, že situace byla vážná. „To víte, měla jsem namále. Ale včas jsem poznala, že se něco děje,“ uvedla herečka.

ČTĚTE TAKÉ: Zpěvák Gott vydělává i po smrti. Dědicové, o kterých sám rozhodl, dostávají miliony

I přes svůj věk je Bohdalová velmi aktivní a kvůli nemoci tak musela vynechat hned několik akcí. V sobotu se měla například účastnit oslavy 80. narozenin svého přítele, exprezidenta Miloše Zemana, která se konala na Hluboké. „Omluvila jsem se mu a jsme domluvení, že až bude mít tu slávu za sebou, tak bychom se mohli vidět. Jestli v nemocnici, nebo u mě doma, to se uvidí. Já mu nikam neuteču,“ řekla Bohdalová.

Kvůli hospitalizaci přišla herečka i o svou účast na slavnostním výkopu posledního zápasu fotbalového týmu Amfora, složeného ze známých osobností. Místo ní se této role ujala zpěvačka Jitka Zelenková. „Zelená je tráva, fotbal, to je hra! Jako čestná výkopářka jsem zahájila poslední zápas legendárního fotbalového klubu Amfora,“ napsala nadšeně na sociálních sítích.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Trpím nervozitou a přemýšlím, co se mnou je, svěřil se Leoš Mareš. Před turné dře v posilovně

Tagy: