Bývalá Gatesova žena na útěku před médii. Pronajala si vilu za 2,5 milionu na noc

Poté, co se čtvrtým nejbohatším mužem světa Billem Gatesem oznámili po 27 letech rozpad manželství, si Melinda Gatesová společně se svými třemi dětmi vzala dovolenou. Potřebovala prý utéct před mediálním šílenstvím, které bývalé manžele po rozchodu zachvátilo. Na ostrově v Karibiku v luxusním resortu si rodina pronajala jednu z rezidencí, píše deník Bild.

Americká filantropka Melinda Gatesová se na ostrově ukryla se svými dvěma dcerami Jennifer (25) a Pheobe (18) a synem Rorym (21), kteří na dovolenou vzali i své partnery, píše německý deník Bild.

Ostrov Calivigny není velký. Rozlohou má zhruba 80 hektarů. Nachází se u jižního pobřeží ostrova Grenada v Karibiku. K dispozici má dvě soukromé písečné pláže, dvě luxusní rezidence, obě s kapacitou maximálně 20 lidí, a tři dvoupokojové bungalovy.

Přepychový komplex patří i s ostrovem francouzskému miliardáři Georgesi Cohenovi. Ostrov nabízí stoprocentní soukromí a veškeré služby. O menu se v rezortu starají francouzští kuchaři. Rekreanti mohou využít také bazén, vířivku, vodní skútry, katamarány či kánoe.

V rezidenci Beach House s výhledem na oceán jsou například i mramorové podlahy, koupelny a terasy. Dovolenou v luxusním rezortu si ale mohou dovolit skutečně jen ti nejbohatší. Jedna noc v komplexu stojí přes 100 tisíc eur (2,56 milionu korun).

Spoluzakladatel Microsoftu a magnát Bill Gates společně s Melindou oznámil rozpad manželství v pondělí. „Po pečlivém zvažování a spoustě práce na našem vztahu jsme se rozhodli naše manželství ukončit,“ oznámil dlouholetý pár.

Tagy: