Mirai dostal nečekaný dárek. Kluci z kapely poslali vzkaz do nemocnice, kde leží po napadení

Frontman kapely Mirai slaví v neděli 32. narozeniny. Ty ale tráví v ostravské nemocnici, kde se léčí po napadení, z něhož mu zbyla zlomená čelist. Členové kapely si na něj vzpomněli a na Instagramu sdíleli dojemný příspěvek.

„Přejeme našemu Miraiovi Navrátilovi všechno nejlepší k narozeninám, hlavně ať jsi brzy fit a můžeš být co nejdřív zpátky na pódiu!“ napsali členové kapely v příspěvku na Instagramu a připojili několik fotografií.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Smutný závěr života Rudolfa Jelínka. Rodinu sužovaly spory, padla nařčení z týrání i únosu

Frontman kapely se momentálně léčí z následků napadení, ke kterému mělo dojít na konci července po jednom z koncertů britského zpěváka Eda Sheerana v areálu bývalého královéhradeckého letiště.

Zpěvák z něj vyvázl se zlomenou čelistí. „Děkuju moc za Vaše zprávy. Mám kus titanu a pár šroubů v hubě, protože mám na dvou místech zlomenou čelist, ale jinak žádné drama. Věřím, že budu brzo dobrej, ať si to léto ještě trochu užijem,“ oznámil Navrátil na sociálních sítích minulý týden.

Kvůli zranění musela kapela odložit již naplánované koncerty. „Vzhledem k Miraiově stavu a rekonvalescenci jsme nuceni přesunout zbývající zastávky Mirai Summer Festu na rok 2025. Program našeho open air festivalu prostě potřebuje letní počasí a není možné ho odjet na podzim ani v zimě,“ oznámila kapela.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Lidé mi zesnulého bratra denně připomínají, přiznal herec Michal Dlouhý. Snaží se mu vyrovnat

Tagy: