Mirai vyvrací spekulace o svém zranění: Útok přišel bez varování, ostatní teorie jsou pohádky

Mirai Navrátil v Show Jana Krause

Mirai v nemocnici

Zpěvák Mirai Navrátil na Instagramu vyvrátil spekulace, že byl napaden kvůli flirtování se zadanou dívkou. Podle jeho slov dostal ránu bez jakéhokoliv varování, když čekal na taxi.

„Ať tady nekolují pohádky. Čekal jsem na tágo. Najednou šlupka bez varování a hotovo. Žádné šarvátky, žádná interakce, ani mejdan,“ vysvětlil frontman kapely Mirai v příběhu na Instagramu své zranění, ke kterému mělo dojít o víkendu po koncertu britského zpěváka Eda Sheerana.

ČTĚTE TAKÉ: Vítej v klubu zlomených čelistí: Umělci přejí Miraiovi brzké uzdravení, vzkaz napsala i Havlová

Tím se vymezil proti tvrzení deníku Blesk.cz, který uvedl, že se zpěvák popral kvůli dívce. Podle zdroje deníku se Mirai dostal do vyostřeného konfliktu, když se v rozjařeném stavu dvořil jedné z dívek, bohužel zadané. Konflikt se údajně vyhrotil natolik, že dívčin přítel vytasil ručního boxera a zpěváka praštil.

Mirai má nadvakrát zlomenou čelist, kvůli čemuž musel podstoupit operaci. Kapela zároveň zrušila naplánované koncerty. „Mám kus titanu a pár šroubů v hubě, ale jinak žádné drama,“ informoval fanoušky na Instagramu.

Zpěváka nyní čeká dlouhá léčba. „Rekonvalescence bude trvat déle a bude pro něj docela bolestivá. Myslím si ale, že jinak mu bude čelist normálně fungovat. Nějakou dobu bude jídlo cucat hadičkou. Dnes je však chirurgie na takové úrovni, že čelist odborníci sešroubují a bude naprosto v pořádku,“ uvedl pro CNN Prima NEWS učitel zpěvu a hudebník Miroslav Maxant.

„Doba hojení zlomeniny, pokud se tak děje bez komplikací, je šest týdnů, kdy pacient nesmí kousat,“ potvrdil specialista ze Stomatologické kliniky 1. LF UK a Všeobecné fakultní nemocnice Karel Klíma. „První tři týdny dotyčný přijímá tekutou stravu, další tři týdny kašovitou.“

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Exkluzivní rozhovor s Miraiem Navrátilem o nové desce, obavách i plánech do budoucna

Tagy:
útok Mirai Navrátil napadení Showtime zranění taxi