Detaily zranění Miraie Navrátila: Podle svědka dostal pěstí, operovali ho o několik dní později

Okolo zranění zpěváka Miraie Navrátila panuje řada nejasností. Co se mu skutečně stalo, zůstává záhadou. Podle informací webu Blesk.cz se měl dostat do potyčky po koncertu popového zpěváka Eda Sheerana. Záhadou také zůstává, proč k operaci došlo o několik dní později, a to v Ostravě, když k incidentu mělo dojít v Hradci Králové.

Podle informací webu Blesk.cz se měl Navrátil zranit v noci z neděle na pondělí po druhém koncertu zpěváka Eda Sheerana v Hradci Králové. „Dost tam pařil. Po koncertu se v davu zapletl do potyčky a dostal, jak se lidově říká, přes držku,“ sdělil Blesku zdroj. V incidentu prý měl hrát roli alkohol a také ego.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Perkausová zářila na dostizích. Mám štěstí v lásce, svěřila se se svou sázkou moderátorka

Organizátoři ale žádný incident nezaznamenali. Navíc Navrátil ani nevyhledal pomoc na místě. O tom, co se stalo, začali spekulovat také lidé na sociálních sítích. „Stalo se to v Hradci, když jsem jela z koncertu Eda Sheerana,“ stálo v komentářích pod zpěvákovým příspěvkem. „Byl to nějakej idiot, viděla jsem to na vlastní oči,“ napsala další uživatelka.

Co tomu předcházelo?

V úterý večer se objevila zpráva, že Mirai Navrátil, frontman kapely Mira, skončil v nemocnici, kde následně podstoupil operaci. Co se přesně stalo, ale nebylo jasné. Sám zpěvák se svým fanouškům ozval až ve středu. „Děkuji moc za vaše zprávy. Mám kus titanu a pár šroubů v hubě, protože mám na dvou místech zlomenou čelist, ale jinak žádné drama,“ řekl Navrátil.

Kapela MIRAI fanouškům Ahoj všichni, bohužel pro vás dneska nemáme nejšťastnější zprávy.   Mirai je aktuálně...

Posted by Mirai on Tuesday, July 30, 2024

V příspěvku zároveň poděkoval lékařům. „P. S.: Děkuji doktorům a sestřičkám za láskyplnou profi péči. Pár týdnů mě čeká kašovitá strava a drinky, tak se těším na pořádný šnycl na summerfestu,“ napsal zpěvák a dodal, že věří, že bude brzo v pořádku. Jak k úrazu přišel, ale fanouškům nesdělil.

Zda bude zpěvák podávat, či už podal na agresora trestní oznámení, není jasné. Stejně tak není jasné, proč když k incidentu mělo dojít v neděli, byl zpěvák operován až v úterý. Operace byla podle informací CNN Prima NEWS navíc provedena v Ostravě, nikoliv v Hradci Králové, kde k incidentu údajně došlo.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Suzi Quatro hrála v Česku už za komunistů. Teď se tu cítím mnohem svobodněji, říká

Tagy:
Hradec Králové Ostrava koncert Mirai Navrátil celebrity Ed Sheeran umění a zábava umění, kultura, zábava a média společenská rubrika