Zpěváka Miraie zbili kvůli dívce, tvrdí zdroj. Měl se jí dvořit, i když byla zadaná

Ačkoli zpěvák Mirai Navrátil tají, jak přišel k nadvakrát zlomené čelisti, svědci mají jasno jinak. Podle webu Blesk.cz se frontman kapely Mirai popral kvůli dívce.

K incidentu mělo dojít o víkendu po koncertu britského zpěváka Eda Sheerana. Podle svědků Mirai Navrátil projevoval až příliš velký zájem o jednu z dívek, což se nelíbilo jejímu partnerovi. Miraie několikrát okřikl, ten se však odradit nenechal, citoval Blesk.cz zdroj.

ČTĚTE TAKÉ: Skandály královské rodiny má odhalit nový seriál. Kate se bojí, co se dostane do scénáře

Konflikt se údajně vyhrotil tak, že na řadu přišly pěsti. Dívčin přítel měl vytasit zbraň – ručního boxera – a zpěváka praštit.

Mirai má nadvakrát zlomenou čelist, kvůli čemuž musel absolvovat operaci. Kapela zároveň zrušila naplánované koncerty. „Mám kus titanu a pár šroubů v hubě, ale jinak žádné drama,“ dal fanouškům vědět na Instagramu.

Zpěváka nyní čeká léčba. „Rekonvalescence bude trvat déle a bude pro něj docela bolestivá. Myslím si ale, že jinak mu bude čelist normálně fungovat. Nějakou dobu bude jídlo cucat hadičkou. Dnes je však chirurgie na takové úrovni, že čelist odborníci sešroubují a bude naprosto v pořádku,“ uvedl pro CNN Prima NEWS učitel zpěvu a hudebník Miroslav Maxant.

„Doba hojení zlomeniny, pokud se tak děje bez komplikací, je šest týdnů, kdy pacient nesmí kousat,“ potvrdil specialista ze Stomatologické kliniky 1. LF UK a Všeobecné fakultní nemocnice Karel Klíma. První tři týdny dotyčný požívá tekutou stravu, další tři týdny kašovitou.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Lidé mi zesnulého bratra denně připomínají, přiznal herec Michal Dlouhý. Snaží se mu vyrovnat

Tagy: