Šestice mužů měla zbít nezletilého mladíka, skončil v nemocnici. Podle policie je vše jinak

Násilí mezi mladistvými (ilustrační foto)

Násilí mezi dětmi skončilo leteckým transportem do nemocnice

Případem zbitého mladíka se zabývají středočeští kriminalisté. Podle prvotních informací se v Dobříši stal terčem útoku šestice mužů. Později ale vyšlo najevo, že se celý incident odehrál trochu jinak

O brutálním útoku na mladistvého informoval ve čtvrtek web Pribram.cz. Policejní mluvčí Michaela Richterová mu sdělila, že nezletilého napadla skupina asi šesti osob ve věku asi 20 až 25 let. „K incidentu došlo v momentě, kdy se rozloučil se svými přáteli ve vedlejší ulici a sám pokračoval v cestě. Tito lidé na něj zaútočili bez předchozího varování, strhli ho na zem a kopali do něj. Nic mu neukradli, takže se nejedná o loupež,“ uvedla.

ČTĚTE TAKÉ: Andreu vrah rozpustil v sudu s kyselinou. Vinen je exmanžel, soud mu uložil výjimečný trest

Jak se ale ukázalo, nebyla to tak docela pravda. „Dosavadním šetřením se policistům podařilo zjistit, že se mladík měl po předchozí domluvě sejít s dalšími osobami a následně mělo mezi poškozeným a jedním dalším mladíkem dojít k rozepři, slovní potyčce, která vyústila ve fyzické napadení poškozeného,“ upřesnil na webu policie její mluvčí Pavel Truxa.

Zraněného nakonec transportoval vrtulník do motolské nemocnice. Kriminalisté teď vyslýchají ostatní účastníky sporu i ty, kteří mu jen přihlíželi, a snaží se rozklíčovat, co surovému útoku předcházelo.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Kuchař Jožko zmasakroval tělo své přítelkyně. Synovi bratislavského škrtiče hrozí doživotí

Tagy: