Bouček slaví 40. narozeniny. Kolegové mu připravili překvapení

Překvapení pro Libora Boučka

Moderátora Nového dne na CNN Prima NEWS Libora Boučka čekalo milé překvapení. Právě 2. prosince k jeho 40. narozeninám mu nejen televizní tým, ale i přátelé a bývalí kolegové připravili video přání, ve kterém shrnuli jeho životní úspěchy a popřáli mu vše nejlepší. Kdo se překvapení účastnil?

K přerušení vysílání Nového dne došlo od jeho kolegyně Soni Porupkové. Ze zákulisí přišla s lahví vína a popřála Boučkovi pevné zdraví a přichystala pro něj další překvapení, které ostřílený moderátor nečekal. Sám však řekl, že překvapení „nesnáší“, protože na ně není nikdy připraven.

Na obrazovce Primy od roku 2005

Prvně si diváci Primy Boučka všimli jako moderátora noční show pořadu Vyvolení. Ve video souhrnu jeho života mohli diváci slyšet, jakými přednostmi Bouček disponuje – je dochvilný, mluví na jeden nádech, pořád se učí novým věcem a vždy mu zlepší náladu píseň od Jiřího Korna Žal se odkládá, kterou si zpívá i před vysíláním ve studiu.

Moderoval soutěže krásy Česká Miss, která se mu zároveň stala osudnou. V roce 2014 si v soutěži našel svou životní partnerku Gabrielu Boučkovou, kterou si loni v srpnu vzal. Diváci si mohou moderátora spojovat i s vědomostní soutěží Máme rádi Česko, která se na televizi Prima vysílá již sedm let. Největší životní výzva ale přišla letos na jaře, kdy 4. května usedl do moderátorského křesla v ranním vysílání Nového dne na CNN Prima NEWS.

Už tento úvodní souhrn Boučkovi vhrnul slzy do očí. Přesto překvapení ještě nekončilo. Na obrazovce se objevila herečka Jiřina Bohdalová a Boučkovi připomněla, že nesmí ani přes rostoucí věk zapomínat na dětství. Hlasem jako Rákosníček mu popřála pevné zdraví a jen to nejlepší do života.

Slzy a dojetí udržel na uzdě

K přání se připojili i další známé osobnosti. Například kolegyně Gabriela Lašková, která z obrazovek CNN Prima NEWS odešla na mateřskou na konci června, Boučkovi v rychlosti, než se její synové vzbudí, popřála jen to nejlepší do života. Stejně tak si přání moderátor vyslechl od Sandry Pospíšilové, moderátora Patrika Hezuckého či režiséra Pepe Majeského.

Do věnovaného videa se zapojila i moderátorka Adéla Vinczeová, která je sice o pár měsíců starší než Bouček, ale prý ho bere jako svého staršího a vzdělaného bratra. „Vždy se o mě hezky postaráš, když do Prahy přijedu. Pokaždé na tebe koukám s otevřenou pusou z toho, co všechno víš,“ popsala Boučka moderátorka.

Celé přání zakončil Michal Fleischmann, velvyslanec České republiky v Paříži. Z české ambasády mu popřál ke 40. narozeninám, které podle jeho slov nejsou pro matadora v českých médiích vůbec špatným věkem. Do následujících čtyřiceti let mu přál mnoho drzosti stoupat si před kameru. A na závěr mu i zazpíval.

Tagy: