Proč Meghan nemluví normálně? A Harry už se dočista zbláznil, vysmáli se páru moderátoři

Proč Meghan nemluví normálně? A žonglující Harry se dočista zbláznil? Moderátoři australské ranní show Today Karl Stefanovic a Sophie Walshová ostře zkritizovali video vévodkyně ze Sussexu, které natočila u příležitosti svých 40. narozenin. Meghan jím představila nový projekt, jenž má dostat ženy zpět do pracovního procesu po pandemii koronaviru. Jenže i to se dvojici oblíbených moderátorů nelíbilo.

Meghan využila své 40. narozeniny k představení nového projektu 40x40. Ten má za cíl dostat ženy po téměř roce a půl koronavirové pandemie zpět do pracovního procesu, a to podporou ostatních žen. „Jen ve Spojených státech přišly o práci více než dva miliony žen, další desítky milionů po celém světě,“ uvedla ve videu s tím, že 40 osobností už jí přislíbilo účast v projektu. Úkolem zpěvačky Adele nebo manželky kanadského prezidenta Sophie Grégoire Trudeauové bude dělat ženám mentory.

Meghanino video ale rozhodně nenadchlo moderátory australské ranní show Today. „Líbí se mi, že poučuje lidi o návratu do práce. Sama se při ‚Megxitu‘ vzdala povinností v rámci královské rodiny,“ zkritizovala Sophie Walshová. Stefanovic dodal, že Meghan společně se svým mužem princem Harrym vydělávají miliony jen díky smlouvám se společnostmi jako Netflix nebo Spotify. „Takže dostávají peníze za nic,“ zdůraznil.

Harryho manželku doprovází ve videu komička Melissa McCarthyová, kterou znají zejména diváci seriálu Gilmorova děvčata či komedií Ženy sobě a Drsňačky. Vévodkyně ze Sussexu je na záběrech ve výborné náladě a nešetří úsměvy, vtípky a častým chichotáním.

Jenže i na mluveném projevu matky dvouletého Archieho a dvouměsíční Lilibet Diany našli moderátoři řečnické škraloupy. „Proč nemluví normálně? Má přehnaný americký přízvuk. Asi tím chce nalákat ženy zpět do práce,“ vtipkoval moderátor. Korunu celému příspěvku nasadil princ Harry, který je v posledních vteřinách vidět za okny na zahradě, jak žongluje. „On se už dočista zbláznil?“ divil se Stefanovic.

Princovo vystoupení bylo nečekané, ani samotná Meghan o něm nevěděla. Harryho prozradil až nekontrolovatelný smích herečky McCarthyové, která nejdříve netušila, jaký charitativní projekt Meghan chystá. Jako narozeninovou oslavu jí tak navrhovala čajový dýchánek, večírek na jachtě nebo párty v oblecích.

Divákům však neunikl ještě jeden podstatný detail. Jeden ze záběrů mířící na plochu Meghanina počítače ukazuje i čtyři rodinné fotografie. Na jedné z nich má být právě malá Lilibet, jejíž podobu zatím rodiče světu tají. Fanoušci tak spekulují, jestli byl záběr na fotografie záměrný, nebo došlo k nedorozumění.

Tagy: