Možná poslední Vánoce, řekl Delonův syn o stavu otce. Mezi sourozenci to vře i kvůli dědictví

Alain Delon s nejstarším synem Anthonym.

Rozruch okolo Alaina Delona

Alain Delon prožil možná své poslední Vánoce. V médiích to oznámil syn herce Anthony. V rodině se poté strhla mela. Stojí proti sobě Delonova dcera Anouchka a její dva bratři, kteří tvrdí, že chce otce odvézt do Švýcarska, aby nemusela po jeho smrti platit daně z dědictví. Ona sama to popírá.

Alain Delon, legenda francouzské kinematografie, přišel v září 2021 na pohřeb svého kamaráda Jeana-Paula Belmonda. To ještě chodil, od té doby se však jeho stav výrazně zhoršil. Na tom se ještě jeho děti shodnou. Špatně se orientuje, špatně mluví. Ovšem podle Anthonyho je to tak vážné, že herec možná oslavil poslední Vánoce. „Nesouhlasím. Je slabý jako někdo, kdo prodělal infarkt. Špatně se mu mluví, ztrácí hlas. Ale ani to by Francouzi neměli vědět, je to jeho soukromí,“ oponovala Anouchka.

ČTĚTE TAKÉ: Slavný zpěvák Bolton bojuje s těžkou nemocí. Podstoupil operaci mozku a zrušil vystoupení

Nejstarší Delonův syn Anthony se ale brání, nechce otci ublížit. Anouchka ho podle něj chce odvézt do Švýcarska, kde žije. „My s bratrem chceme, aby jeho poslední přání – zemřít v Douchy, ve Francii – bylo respektováno. Je nám jedno, že budeme platit daně, to ale ona nechce,“ uvedl.

To si ale Anouchka nenechala líbit, na stížnost bratra odpověděla žalobou a vystoupila v hlavní relaci televize TF1. „Chtěla jsem jen, aby otec ve Švýcarsku pokračoval v léčení, v tom dalším zabránil můj bratr, je až sprosté to nazývat snahou obejít daně,“ hájila se.

Podle Anthonyho je Anouchka manipulátorka, která popírá reálný zdravotní stav jejich otce. Na bratrovu stranu se přidal i nejmladší Delonův syn Alain Fabien, a sestru bez jejího vědomí nahrál. „Jsem unavená, tati. Mě se snaží pohřbít a z tebe dělají de**la. Budeš už muset něco říct, tati, jsi ve stále větší pasti,“ řekla ve videu, které nejmladší ze sourozenců zveřejnil na svém Instagramu.

Anouchka je Delonovou oblíbenkyní, z dědictví jí přísluší největší část, padesát procent, synové se podělí rovným dílem o zbylou půlku. Svorně ale všichni tvrdí, že o peníze tu nejde. „My se teď o něm bavíme, jako by byl mrtvý. Uvědomujete si to? Jsem dcerou svého otce, ne dcerou peněženky,“ odpověděla Anouchka na otázku týkající se dědictví.

Tagy: